Murda & Ezhel ikilisini nasıl buluyorsunuz?

Ey, wouh, shetty, sevişelim, şarkı bu kadar ve evet sözlerin hepsi tekrarlıyor.
Rap değil bunların ki dostum resmen rezillik ve pop. Yani bunları dinleyeceğime BTS felan dinlerim en azından sesleri iyi.

Bence Auto-Tune kimseyi rahatsız etmez adam işini çok iyi yapıyor diğerleri gibi ve her kelimenin anlamı var mesela hennessy içki demek yani farklı dillerle Türkçeyi mükemmel kullanan sayılı rapçilerden.

Bence Auto-Tune kimseyi rahatsız etmez adam işini çok iyi yapıyor diğerleri gibi ve her kelimenin anlamı var mesela hennessy içki demek yani farklı dillerle Türkçeyi mükemmel kullanan sayılı rapçilerden.
Hmm dostum Auto-Tune kullanmak işini iyi yaptığını değil kötü yaptığını gösterir ayrıca içki ile bağdaştırman saçma oldu biraz Rap dediğin gerçekleri dile getirir.

HMM dostum Auto-Tune kullanmak işini iyi yaptığını değil kötü yaptığını gösterir ayrıca içki ile bağdaştırman saçma oldu biraz rap dediğin gerçekleri dile getirir.

Ben örnek olarak verdim en çok kullanılan kelimelerden biri olduğu için ama benim düşüncem sen veya normal bir insan o tarz söz yazamaz cidden emek ister ve bence çok başarılı Auto-Tune kötü diye bir şey yok bence sonuçta oda bir tarz.

Ey, wouh, shetty, sevişelim, şarkı bu kadar ve evet sözlerin hepsi tekrarlıyor.

Rap değil bunların ki dostum resmen rezillik ve pop. Yani bunları dinleyeceğime BTS felan dinlerim en azından sesleri iyi.
Öyle yap o zaman bence beğenmiyor olabilirsin tamam ama bildiğin nefret kusuyorsun adamlara garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…