MuSaLLat.exe giren sistem Avast kurduktan sonra açılmıyor

Merhaba bilgisayarımda MuSSaLLat.exe vardı, görev yöneticisinden dosya konumunu aç dedim. Beni roaming klasörünün içine attı. Avast yüklediğimde Avast kurulumu gerçekleştirildi ancak Avast kurulduktan hemen sonra bilgisayar ekstra bir şekilde kasmaya başladı. İmleç arkasında imleçlerden oluşan bir kuyruk bıraktı ve bilgisayar kapandı. Hiçbir şekilde ne kapama açma düğmesinin üstünde bir ışık ne de herhangi bir fan sesi geliyor. Ne yapabilirim?
Avast mı indirdiniz? Bilgisayar açıldığında, O Programı hemen sil. Sorun PSU'da olabilir. Açmayı denediğin zaman, Koku vs. oluyor mu?
 
PC açılmamasının nedeni Avast değil. Sisteminde donanımsal sorun var. Güç gelmiyorsa hiç post, BIOS ekranı gelmiyorsa. Cmos reset yapıp bir deneyin.
bu konuda bilgisizliğimden dolayı beni bağışlayın ama cmos reset nedir nasıl yapılır
PSU'ya güç gidiyor mu?

Güç kaynağını kasıt ettiyseniz hayır ama o değilse bile başka bir şeye de güç geldiğini sanmıyorum çünkü eski model bir bilgisayar olduğu için üstünde güç ve şarj ışığı var ve yanmıyor
 
Bu konuda bilgisizliğimden dolayı beni bağışlayın ama CMOS reset nedir nasıl yapılır?
Önemli değil. Laptop olduğu için CMOS'u normal biri yapamaz. Batarya çıkarılabilen bir cihaz ise batarya ve adaptör çıkarın. Başlat butonuna 15 sn uzunca basın.
Sadece adaptör takıp başlat butonuna basın.
 

Geri
Yukarı