Musify Uygulamasına Müzik Nasıl Yüklenir ?

Ulasada

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 5S kullanıyorum. Telefonumda müzik dinlemek için musify uygulamasını satın aldım. Program güzel bir program tavsiye ederim ama arada bulamadığım müzikler oluyor.Uygulamada müzik ararken de müziklerin resimlerinde değişik kişilerin resimleri coverlar veya değişik isimli şarkı olmayan şeylerde çıkabiliyor. Yani kişiler müzik ekleyebiliyor olması lazım büyük ihtimal ,yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Teşekkürler
Edit: İkinci resimde görüldüğü gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya erişme sistemine erişilip uygulama içerisine mp3 tarzı dosya atmaya izin veriyor ise iTools aracılığıyla halledebilirsin, tavsiyem şu google da bulunan çakma iTools programını deneme, asıl gerçeği çin sürümü olan.

Ayrıca musify çoğunlukla soundcloud'da bulunan müzikleri kapsıyor, onun yerine App Store mağazından ''Oplayer'' uygulamasını indirip Türkçe olma özelliği ile uzaktan bağlantı olarak bilgisayardan da telefona müzik atabilirsin.

Soundcloud'a müzik yüklesem acaba uygulamadan o müziği indirebilir miyim ? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…