Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler eden Fatih Tezcan tutuklandı

Bence bu Atatürk'e hakaret kanunu ve Cumhurbaşkanı'na hakaret cezası kaldırılmalı.
Demokratik bir ülkeyiz.

Ben genel olarak özgürlükten yanayım ama bu iki madde kalkarsa yol olur milyonlarca insan çok iğrenç küfürlere hakaretlere başlar. Etmeyeceği varsa bile nede olsa cezası yok diye sövmeye başlar bu sefer önünü alamayız...

Dini değerler devletin manevi değerleri ve üst düzey devlet adamlarına hakaret suç olmalı bana göre. ( Tabii cezalar çok uçuk kaçık olmadan caydırıcı dozda.) Atıyorum adam yaralamaya ceza yok tacize ceza yok kasten bilerek canavarca hisler ile hayvan öldürmeye ceza yok ama ufak bir hakaretvari tweet attın 10 yıl hapis 20 yıl hapis gibi değil.
 
Son düzenleme:
Sanırım organize ve adi suçları nedeniyle tutuklandı. Atatürk'e hakaretten olacağını sanmam.
Böyleleri için başlıkta sahtekarlık, çocuk kaçırma, dolandırıcılık ifadelerinin bulunması daha doğru olur.
 
Sanırım bu şahsın iktidar yanlısı olması senin gibi bir kişiyi tedirgin etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün annesine kadar giden hakaretleri var, araştırıldığında ortaya çıkıyor. İnternet arşivinde ''ne dedi, bulamadım, ifade özgürlüğü'' diye de gezmezsin Özkan.

Gezer o gezer. "Hakaret etmeden ifade özgürlüğü" der gezer yine.

Dertleri farklı bu partizanların.
 
Ülkede adalet var ayağına bunu kurban olarak verdiler. Zaten troller bunu savunmak yerine hani ülkede adalet yoktu diye propaganda yapıyor. Yüksek ihtimalle şehirden uzak bir yerde villada kalıyordur şu anda. Yoksa bu kararı veren hakim başına birşeyler geleceğini bilir.
 
Atatürk'e hakaret etmek, bence vatan hainliğiyle eşdeğer. Sevmeyebilirsin belki, ama saygı duymak zorundasın ÜLKENİN KURUCUSUNA.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı