amogusus
Centipat
@İshak Kaplanİsterseniz wild rift animasyonun da ekran görüntüsü de alabilirsiniz.
@İshak Kaplanİsterseniz wild rift animasyonun da ekran görüntüsü de alabilirsiniz.
Bende bilmiyorum. Ben instagram' da gördüm ve ekran görüntüsü alıp kırptım.Öyle değil. İnternete ne yazarsam çıkar yani.
Teşekkür ederim, bakacağım.
Sorun yok hocam.Hocam yanlış anlamayın ben de tasarımcıyım ama olmamış yani besbelli.
Görüşlerinizi söylemeniz çok güzel bir şey. Bunda linç edilecek bir durum yok yaniHocam ya yanlış anlamayın ama atam pasta olmuş sanki. (Linçlemeyin atama saygım sonsuzdur).
Hayır hocam internetten indirdim ve anıtkabir dışında her yere bulanıklık ekledim.Hocam anıtkabi'i de mi siz modellediniz? Ben Flight Simulator 2020 anıtkabir modundan bir görüntü sandım.
Hocam özelden mesaj atılmıyor herhalde. Size birkaç şey sormak istiyorum Photoshop hakkında.Hocam yanlış anlamayın ben de tasarımcıyım ama olmamış yani besbelli.
Teşekkür ederim, bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.