Mutfakta her yerde karınca var çözüm nedir?

TReetuCi

Picopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon 570 Series / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 10 2022
Meslek
Öğrenci
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz üzere karıncalar her yerde normalde yaz aylarında çıkıyordu ama yaz ayı gelmeden 3 ay önceden çıkmaya başladı. Çözümü nedir nasıl sprey vs. var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrysamed var bizim eczanelerde. Her yıl alırız. Karınca tozu vb. denedik ama iş yapmadı. Tek Chrysamed adlı sprey iş yapmıştı fakat karınca yuvasını bulmanız şart. Yuva evinizin dışarısında bile olabilir, girişte ufak bir delikte vesaire. Kraliçe karınca öldükten sonra karınca sorunu ortadan kalkıyor direkt zaten.

Chrysamed var bizim eczanelerde. Her yıl alırız. Karınca tozu vb. denedik ama iş yapmadı. Tek chrysamed adlı sprey iş yapmıştı fakat karınca yuvasını bulmanız şart. Yuva evinizin dışarısında bile olabilir, girişte ufak bir delikte vesaire. Kraliçe karınca öldükten sonra karınca sorunu ortadan kalkıyor direkt zaten.

Hocam yerleri zaten belli teşekkürler deneyeceğim.

Aynı sorun bende de var. Daha önce 1 tane bile karınca olmayan evde şimdi tezgahta 3-4 tane var hep. Onu geçtim, banyoda da 8-10 tane oluyor. Tuz döktüm geçmedi. Kekik koydum bugün. Olmazsa kabartma tozu deneyeceğim. Tabii kesin çözüm sprey ve böcek ilaçları olacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı