Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Aralık 2020 #11 @Selim C. Sen benim ev usulü pizza ve iskender tarifimi yememişsin. Tamam mutfakta iyi değilim ama elimden fast food yapmak gelir Hoş geldin bu arada.
@Selim C. Sen benim ev usulü pizza ve iskender tarifimi yememişsin. Tamam mutfakta iyi değilim ama elimden fast food yapmak gelir Hoş geldin bu arada.
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2020 #12 Masterchef'te son 5'e kalanların 4'ünün erkek olması ne komik durum değil mi Onedio .
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #13 Jira dedi: @Selim C. Sen benim ev usulü pizza ve iskender tarifimi yememişsin. Tamam mutfakta iyi değilim ama elimden fast food yapmak gelir Hoş geldin bu arada. Genişletmek için tıkla... Lan gece gece canım çekti şimdi. İkisinin adını niye bir arada anıyorsun? Hoş buldum dostum.
Jira dedi: @Selim C. Sen benim ev usulü pizza ve iskender tarifimi yememişsin. Tamam mutfakta iyi değilim ama elimden fast food yapmak gelir Hoş geldin bu arada. Genişletmek için tıkla... Lan gece gece canım çekti şimdi. İkisinin adını niye bir arada anıyorsun? Hoş buldum dostum.