Mutlusan priz alınır mı?

Az bir elektrik bilgin varsa ( 3X2.5 ttr bakır) kablo al + herhangi bir yerden mutlusan veya viko marka 5li priz al kendin yap daha sağlıklı olur benim mesleğim klima kombi bilgim olduğu için önerim budur. Dışarıda hazır satılan uzatmaların kabloları 3x1.5 oluyor önermem
Tehlikeli.

Az bir elektrik bilgin varsa ( 3X2.5 ttr bakır) kablo al + herhangi bir yerden mutlusan veya viko marka 5'li priz al kendin yap daha sağlıklı olur benim mesleğim klima kombi bilgim olduğu için önerim budur. Dışarıda hazır satılan uzatmaların kabloları 3X1.5 oluyor önermem.

3X1.5 yeterli olacaktır hocam PSU'nun monitörün kablosuna bakın onlar da 3X1.5 sizin dediğin her iki kablo 3X2.5 olması gerek.

Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?
Merhaba. Kalite olarak üzmeyecektir ama fiyata bir şey diyemem. Alternatif olarak Makel de tavsiye ederim.

Mutlusan'ı boş ver de, hırdavatçılarda genelde kendi yaptıkları topraklı ve daha sağlam kablolar olur. Fiyatları ise yarı yarıya daha ucuz olur. Rastgele bir yerden aldığın kablo belki ucuz kalitesiz olabilir. Ama hırdavatçılar yaptığı kablolara garanti verirler yanarsada ücretsiz yaparlar. Benim emektar 3'lü vardı yanmıştı 1 yıldır kenarda duruyordu geçen hafta tamire verdim 50TL'ye tamirini yaptılar. Demem o ki hırdavatçılarda daha iyi kaliteli priz kablolar var.
Merhaba. Kablodan anlamayanlara alüminyum verenler olmasa çok doğru aslında. İstenen uzunluğu tam olarak seçebilmek büyük rahatlık.

Az bir elektrik bilgin varsa ( 3X2.5 ttr bakır) kablo al + herhangi bir yerden mutlusan veya viko marka 5li priz al kendin yap daha sağlıklı olur benim mesleğim klima kombi bilgim olduğu için önerim budur. Dışarıda hazır satılan uzatmaların kabloları 3x1.5 oluyor önermem
3*1 genelde. Gerçi 3*1,5 normalde yeterli, sonuçta fiş ve prizlerimiz 16A için tasarlanmış ama ben de 3*2,5 tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı