MWE Bronze 750 V3 için UPS önerisi

Uppercut

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2021
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, UPS konusunda çok kısıtlı bilgi havuzu var nedense ..kullanımı az olduğu için mi anlamadım, bir umut buraya bu konuyu oluşturuyorum. Kullandığım PSU'yu belirterek başlıyorum çünkü kullanılan PSU'da "Aktif PCF Özelliği" diye bir muhabbet varmış.

Kullandığım PSU: MWE Bronze 750 V3 230V

UPS satın almak istiyorum, Tunçmatik'i elemiş bulunuyorum. Kullanım amacım bilgisayarı kapatacak kadar zaman yaratması olacak. Makelsan'ın iki adet ürüne bakıyorum, Makelsan Lion 1500VA ve Makelsan Lion 1200VA. Kullanıcı yorumlarına baktığımda "yük altında erken kapanma sorunu" ile karşılaştım. Sizce ben ne yapayım?
 
PSU'dan ziyade sistemdeki yükü dikkate almanız lazım. Ortalama 400W'lık bir güç harcıyorsanız 1000VA Line Interactive bir UPS bile yeterli gelir. Ancak ilerleyen zamanlarda eklemeler yapıp güç oranınız artacaksa 1500-2000VA'lık yine Line Interactive bir ürün makul olacaktır. Marka olarak Tescom, FSP, Makelsan gibi seçenekler düşünülebilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı