MX 110 performansı nasıl arttırılır?

Jeh0Ke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Heryer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600
Shapphire RX580 8GB
8x4 32GB(3200MHz) RAM
MSI B550 PRO VDH Anakart
Thermalright 240mm Soğutma
Silverstone 550W 80+Bronze
Aerocool Atomic Kasa
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Laptop bilgisayarımda NVIDIA GeForce MX 110 var. Performansını bir miktar işlemciye Turbo Boost uygular gibi bir miktar artırabilir miyim? Evet farkındayım çok düşük bir kart ve overclock yapılamaz. Program veya BIOS üzerinden yapılabilen bir şey var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA denetim masasını açın. Resimleri atacağım bu ayarları yapın performans artacaktır.

1628437127141.png

1628437138599.png

1628437151801.png

1628437164683.png

Eğer becerikliyseniz PC konusunda DDU'yu araştırmanızı tavsiye ederim DDU ile ekran kartı driverını silin sonra tekrar en güncelini kurun burası önemli en güncel olması. Ayrıca arama kutusuna gelişmiş sistem ayarları yazın gelişmiş sekmesinden performans başlığındaki yerden ayarlara tıklayın en iyi performans için ayarlaya tıklayın görünüm biraz kötü gibi olursa şu tiki yeniden etkinleştirebilirsiniz: Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt deyip uygulayın tamama basın.

Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA denetim masasını açın. Resimleri atacağım bu ayarları yapın performans artacaktır.

Eki Görüntüle 1131795

Eki Görüntüle 1131797

Eki Görüntüle 1131798

Eki Görüntüle 1131799

Eğer becerikliyseniz PC konusunda DDU'yu araştırmanızı tavsiye ederim DDU ile ekran kartı driverını silin sonra tekrar en güncelini kurun burası önemli en güncel olması. Ayrıca arama kutusuna gelişmiş sistem ayarları yazın gelişmiş sekmesinden performans başlığındaki yerden ayarlara tıklayın en iyi performans için ayarlaya tıklayın görünüm biraz kötü gibi olursa şu tiki yeniden etkinleştirebilirsiniz: Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt deyip uygulayın tamama basın.

Teşekkürler. Zaten her sürücü yüklememde DDU kullanıyorum temiz kurulum için.
NVIDIA Denetim Masası ayarları, oyun modu aktifleştirme, son Windows versiyonunu kullanmak, sürücüleri güncelleştirmek. Bunların hepsi performansı arttırabilecek olaylar.

Her hafta sürücü, her gün Windows güncellemeleri yapıyorum.

Tamam daha ne yapacaksın biliyorsan başka ayar yok o zaman NVIDIA Denetim Masası ayarlarını yapın overclock derim ama mobil karta olmaz sanırım olur da ısı çok artar.

Evet, sadece sizin gösterdiğiniz ayarlar yapılmadı onlar için teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı