MX-4 vs Kryonaut vs TG-K-001-RS

kiralgeliyo

Hectopat
2 senedir bilgisayarı ilk aldığım haline kullanıyorum boşta 30-Max 38 seviyelerinde ısınma sorunu yok ama sabah fanı çıkardım hiç macun kalmamış yenilemem gerekiyor sanırım hiçbir bilgim yok okuduğum kadarıyla bunlar önerilmiş en çok; Arctic MX-4 ve Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS hangisi daha iyi ya da başka ne alabilirim? Artı olarak sormak istediklerim ekran kartının macunu yenilenmeli mi? Ne kadar önemli bilmiyorum ama işlemcim Ryzen 5 5500.

2 senedir bilgisayarı ilk aldığım haline kullanıyorum boşta 30-Max 38 seviyelerinde ısınma sorunu yok ama sabah fanı çıkardım hiç macun kalmamış yenilemem gerekiyor sanırım hiçbir bilgim yok okuduğum kadarıyla bunlar önerilmiş en çok; Arctic MX-4 ve Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS hangisi daha iyi ya da başka ne alabilirim? Artı olarak sormak istediklerim ekran kartının macunu yenilenmeli mi? Ne kadar önemli bilmiyorum ama işlemcim Ryzen 5 5500.

Açıkçası MX-4 ve Thermal Grizzly arasında 3-5 derece fark var MX-4 öneririm MX-6 kıvamı yoğun.

MX-6 daha iyi bir macun. Yoğun olması dezavantaj değil. MX-4'ten bunların hepsi daha iyi.

Ayrıca bu da daha iyi bir macun.

Evet evet yanlış yazmışım dalgınlıkla düzelttim zaten MX6 için yazılanları okudum biraz iyi gibi gözüküyor daha fazla da bütçe arttırmak istemiyorum MX6 alıp geçeceğim. Teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı