MX-6 Termal macun değişiminden bir süre sonra GPU ısınmaya başladı

YusfCan35

Decapat
Daha fazla  
GPU'mun termal macununu MX 6 ile değiştirdim. Ve 6-7 derecelik bir soğutma sağladı. Fakat 1 ay geçti ve GPU bakımdan önceki hali ile aynı. Forumdaki bir kişi bana bu macunu önerdi. 20 mkw bu macun ile değiştirirsem uzun süre beni idare edebilir mi?

MX-6 pump out yapan bir macun. Ekran kartı ve laptoplar için önermiyoruz. Pullwark Bold viskozite olarak yüksektir, kendim de kullanıyorum bayağıdır pump out yapmadı. Sıcaklıklarınızın yükselmesinin nedeni yüksek ihtimalle pump out.

Sanırım sadece işlemcilere öneriyorlar bir de visko olayı çok koyu bir macun yaniz az sıkacaksınız. Ya nokta ya da siz spatula ile süreceksiniz. Ekran kartına pek uygun değil. Uzun süre dayanıklı bir macun ama.

Garanti oynamak istersen

GPU'nun etrafındaki minik çiplere macun bulaşmış ve kurumuş. Onları temizleyecek alet yok benimle. Kırmaktan da korkuyorum. Onları öyle bıraksam macun zaten iletken değil. Performansıma etkisi olur mu?

Saf alkol varsa damlatın çözülür zaten. Peçete ile alınır o şekilde. Ben macun bırakmama taraftarıyım ve onlar da ısınabilen parçalar. Kolonya uçucu zaten, alternatif olarak kullanılabilir.

Saf alkol varsa damlatın çözülür zaten. Peçete ile alınır o şekilde. Ben macun bırakmama taraftarıyım ve onlar da ısınabilen parçalar. Kolonya uçucu zaten, alternatif olarak kullanılabilir.

Kolonya zarar vermez mi?

Kolonya zarar vermez mi?

Kolonya olduğu yerden uçup gidiyor. Ben saf alkol kullanıyorum ama kolonya kullananların da olduğun gördüm ve mantığa bakınca sıkıntı olacağını sanmam pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…