MX SE M2N kaç GB RAM destekler?

Yabugg

Hectopat
Daha fazla  
MX SE M2N anakartım var. 1 GB RAM var. RAM yükseltmek istiyorum. Bu anakartın maksimum RAM kapasitesi nedir?

1 GB olanı çıkartıp 2 tane 2 GB ekleyeceğim.

Veya bir tane 2 GB bir tane de 4 GB eklemeyi düşünüyorum.

@Yabugg CMD'den desteklenen RAM öğrenme tekniğini ilk kez sizden duydum.

Anakartınızın sitesini kontrol ettiğimde maksimum 2GB DDR2 bellek desteklediğini gösteriyor.
Desteklenen bellek modülleri sayfasında da en fazla 1GB'lık modüller var. Bu da demek oluyor ki 1GB + 1GB olmak üzere en fazla toplam 2GB bellek kullanabilirsiniz. Eski bir anakart, bu sebeple normal.

Anakartınızın sitesini kontrol ettiğimde maksimum 2 GB DDR2 bellek desteklediğini gösteriyor.
Desteklenen bellek modülleri sayfasında da en fazla 1GB'lık modüller var. Bu da demek oluyor ki 1GB + 1GB olmak üzere en fazla toplam 2 GB bellek kullanabilirsiniz. Eski bir anakart, bu sebeple normal.

CMD'den bir kod yazınca maksimum RAM kapasitesini KB olarak gösteriyordu GB çevirince ise 4 GB oluyordu bunu bu siteden öğrendim gönderen kişide rehber falan yazıyordu bilmiyorum şimdi kime güveneceğim.
Yazdığım kod bu alttaki sayıları KB'den GB'ye çevirince 4 GB oluyor.

Anakartınızın sitesini kontrol ettiğimde maksimum 2 GB DDR2 bellek desteklediğini gösteriyor.
Desteklenen bellek modülleri sayfasında da en fazla 1GB'lık modüller var. Bu da demek oluyor ki 1GB + 1GB olmak üzere en fazla toplam 2 GB bellek kullanabilirsiniz. Eski bir anakart, bu sebeple normal.

CMD'den bir kod yazınca maksimum RAM kapasitesini KB olarak gösteriyordu GB çevirince ise 4 GB oluyordu bunu bu siteden öğrendim gönderen kişide rehber falan yazıyordu bilmiyorum şimdi kime güveneceğim.

Yazdığım kod bu alttaki sayıları KB'den GB'ye çevirince 4 GB oluyor.
IMG_20220805_223617.jpg

Pardon gönderemedim sandım 3 tane göndermişim silemiyorum da.

Dosya Ekleri

• IMG_20220805_223617.jpg
    IMG_20220805_223617.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı