Çözüldü MX150 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
i5 8250U, MX150, 4 GB RAM, SSD sistemim ile sürekli FPS düşmesi yiyorum. Bir süre sonra RAM arttıracağım ancak o zamana kadar FPS düşüşünü engellemek için taktiğiniz varsa öğrenmek isterim. 1280x720, Low ayarlarda oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci 70-80, ekran kartı 65-75. Sorun zaten büyük ihtimalle RAM yüzünden kaynaklanıyor çünkü kullanımlar da anormal seviyede değil.
Evet hocam. 4 GB RAM yetersiz kalıyor. 8 veya 12 GB yaparsanız daha da rahatlar. Sıcaklık değerleri laptop için iyi diyebiliriz.
Sıcaklık değerleri nasıl? U serisi bir işlemci olduğu için performans olarak H gibi olmaz. MX 150 ile gördüğüm kadarıyla zaten Low-Medium ayarlarda oynanıyor.

Sıcaklık değerleri nasıl? U serisi bir işlemci olduğu için performans olarak H gibi olmaz. MX 150 ile gördüğüm kadarıyla zaten Low-Medium ayarlarda oynanıyor.
İşlemci 70-80, ekran kartı 65-75. Sorun zaten büyük ihtimalle RAM yüzünden kaynaklanıyor çünkü kullanımlar da anormal seviyede değil.

Evet hocam. 4 GB RAM yetersiz kalıyor. 8 veya 12 GB yaparsanız daha da rahatlar. Sıcaklık değerleri laptop için iyi diyebiliriz.

Çözüm
Ağustostan sonra bir 4 GB RAM daha almayı düşünüyorum. Ancak hala nasıl bir RAM alacağımı bilmiyorum. Konu açmıştım, cevap gelmedi.

Ağustostan sonra bir 4 GB RAM daha almayı düşünüyorum. Ancak hala nasıl bir RAM alacağımı bilmiyorum. Konu açmıştım, cevap gelmedi.
Tamamdır hocam. Konudan bana etiket atın bakarım. Uygun RAM'i buluruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı