MX230 ile ETS 2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Erdemw010

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
İşlemci
MX 230 GeForce İ7
Arkadaşlar merhaba dediğim gibi laptop mevcut normalda ETS 2 açar dediler. Rahat oynatır demişlerdi ama bir sorun var ama ne anlamadım. Düşük ayarlardada kasıyor. ETS 2'de bir de offlinede yani i7 MX 230 kasması normal mi? Dururken en fazla 60 FPS tır hareket edince 30'lara düşüyor. Bir de Online girsem ne olur acaba? Var mıdır bir çözüm yoksa bilgisayar mı kötü?

Normalde o sistemin kaldırması gerek ETS 2'yi. Acaba oyunu dahili grafik birimi ile açıyor olabilir misiniz?

Bunu nasıl anlarım hocam ve bu yeni güncelleme yani optimizasyon sorunu var diyorlar sizce oyle midir isterseniz oyunu silip yeniden yükleyeyim.

Bunu nasıl anlarım hocam ve bu yeni güncelleme yani optimizasyon sorunu var diyorlar sizce oyle midir isterseniz oyunu silip yeniden yükleyeyim.

Oyunumda orijinal ayrıyeten hocam belirteyim şimdi bir silip yeniden indireyim yeniden denerim inşallah optimizasyon sorunudur çünkü eskiden böyle değildi. En kısa zamanda düzelir diyorlar hadi bakalım dediğim gibi hemen yeniden indiriyorum.

Normalde o sistemin kaldırması gerek ETS 2'yi. Acaba oyunu dahili grafik birimi ile açıyor olabilir misiniz?

Hocam dahili grafik birimi nasıl bir şey açıklayabilir misin yani nasıl kapatabilirim pek bilgim yok kusura bakma.

Hocam 3D ayarların yönetilmesinde tercih edilen grafik işlemci yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak seçili.
PhysX işlemcisi de MX230 olarak seçili.

@Erdemw010 aman hocam ne kusuru. Sizin cihazınızda 2 tane grafik birimi var. Biri daha yüksek performanslı MX230 diğeri UHD Graphics birimi. UHD işlemci ile beraber gelir. Oyunu bu birim ile açıyor olabilirseniz. NVIDIA Denetim Masası üzerinde ayarı olması gerekli.

@Erdemw010 aman hocam ne kusuru. Sizin cihazınızda 2 tane grafik birimi var. Biri daha yüksek performanslı MX230 diğeri UHD Graphics birimi. UHD işlemci ile beraber gelir. Oyunu bu birim ile açıyor olabilirseniz. NVIDIA Denetim Masası üzerinde ayarı olması gerekli.

Hocam şey olabilir mi şu 3D ayarların yönetilmesinde bayağı bir ayar var acaba onlar kastırma yapabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı