MxM uyumlu kartlar nerede satılıyor?

Katılım
12 Haziran 2011
Mesajlar
14.298
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
HP Touchsmart 310’un ekran kartını değiştirmek istiyorum. PC’de MxM portu olabileceği ihtimalini duydum. MxM portu ovarsa MxM uyumlu kartı nerden bulacağım? Benim şu anki kartım HD 4270. Bundan daha iyi MxM ile uyumlu kart var mı? Anakartla uyumlu olup olmayacağını nerden bilebilirim? Kartı soğutmak için ne yapacağım. Yer kısıtlı, çünkü PC’de kasa yok, sadece monitör. AİO bi PC. MxM uyumlu en iyi kartı alsam kartla neler yapabilirim?
 
Bilgisayarında MXM portu yok fakat yine de sorularını cevaplayalım. MXM portlu ekran kartlarını eBay’den temin edebilirsin. AIO PC’lerde genelde MXM portu olmuyor nedense. Daha çok dizüstü bilgisayarlarda mevcut bu port. Kartı satan kişi genelde montaj, soğutma ve uyumlu modeller konusunda bilgi veriyor. Tabi iyi bir İngilizce ve PC bilgisi şart montaj için.
 
Recep abi 3650 buldum biraz da uygun geldi fiyatı 160 lira. 5720g laptopuma alayım mı sizce ? Bir de birkaç yazı okudum driver sorunu varmış bunu çözebilir miyiz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi baktım 8400m gs nin girişi ile aynı. Bilgisayar tamirden çıkınca ilk işlerimden biri onu sipariş etmek olacak. Gönül ister ki bir tane ssdli msi ge60 alsam ama işte durum bu :D.

yeşil 9600gt, mavi olan 8400m gs.



 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı