My Summer Car pistonlar sökülemiyor

İşletim sistemi
Windows 11

Blusprkle

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16GB Ram
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
AMD Ryzen 5 7640HS
Yakın zamanda My Summer Car'da yeni bir satsuma bitirdim. Aslında oyun hakkında bilgiliyim. Fakat bu sorunu çözemedim. Arabadan beyaz duman geliyordu. Head Gascet'i değiştirdim buna rağmen duman atıyordu. Sorunun pistonlarda olduğunu anladım. Pistonları sökmek için motoru vince aldım. Pistonların vidalarını söktüm fakat pistonları sökemedim. Aras yüksel arkadaş bana da yardım edebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda My Summer Car'da yeni bir satsuma bitirdim. Aslında oyun hakkında bilgiliyim. Fakat bu sorunu çözemedim. Arabadan beyaz duman geliyordu. Head Gascet'i değiştirdim buna rağmen duman atıyordu. Sorunun pistonlarda olduğunu anladım. Pistonları sökmek için motoru vince aldım. Pistonların vidalarını söktüm fakat pistonları sökemedim. Aras yüksel arkadaş bana da yardım edebilir misin?

Beyaz duman dediğin gibi head Gasket'a işaret. Egzozdan mavi duman ise piston yaylarının kötü olduğuna işaret, yani dediğin gibi pistonlar sorun gibi.

Emin değilim lakin bir fikrim var. Oyunun erken erişim fragmanında Topless Gun'ın söylediği durum olabilir: “Early access to cylinder head leaves pistons out”.

Yani, silindir kafası takılı iken pistonlar çıkmıyor. Pistonlarin vidalarini soktugune göre, oil pan hatta gearbox gibi motorun alt parçalarını sökmüş gibisin. Lakin, motorun üst kısmını da sökmüş olman lazım. Varsayım yapıyorum tabii, lakin olası. Silindir kafasını çıkarırsan pistonlar da sorunsuz çıkacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı