My Summer Car'da Ruscko hemen hararet yapıyor

KenX

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben My Summer Car'da Ruscko adlı arabayı aldım ancak araba sürekli ısınıyor, hararet yapıyor. Markete bile gidemiyorum. Traktör desem çok yavaş. Satsuma'yı da daha toplamadım.

Öncelikle merhaba. Ben My Summer Car'da ruscko adlı arabayı aldım ancak araba sürekli ısınıyor, hararet yapıyor. Markete bile gidemiyorum. Traktör desem çok yavaş. Satsuma'yı da daha toplamadım.

Arabanın anahtarını kumar oynayarak kazanırsanız. Daha az hararet yapar. Ancak oyunun daha başındaymışsınız o yüzden önereceğim amcanızın mavi minibisü ile vidanjör aracını alman daha iyi olur. Ve onları almanın daha kolay bir yolu var. Bırakacağım linkten kolay yolunu öğrenebilirsin.

Arabanın anahtarını kumar oynayarak kazanırsanız. Daha az hararet yapar. Ancak oyunun daha başındaymışsınız o yüzden önereceğim amcanızın mavi minibisü ile vidanjör aracını alman daha iyi olur. Ve onları almanın daha kolay bir yolu var. Bırakacağım linkten kolay yolunu öğrenebilirsin.

Sağ olun hocam. Ancak rusckoyu daha iyi hale getiren bir mod yükledim. Hile gibi olmaması için amcamızın minibüsü gelince modu kaldıracağım.

Amcamızın minibüsünü alıyorum ancak sonraki gün tekrar kayboluyor. Kalıcı olarak bende duramazmı?

Son düzenleme:
Amcamızın minibüsünü alıyorum ancak sonraki gün tekrar kayboluyor. Kalıcı olarak bende duramaz mı?

Bir süre sonra vidanjör işinden ayrılıyor. Ve bu yüzdende anahtarlarını sana bırakıyor ve bu sayede kalıcı elde etmiş oluyorsun. Ancak bu süreci hızlandırmanın bir yolunun olduğunu hatırlıyorum. Hatırlarsam yazarım.

Geri
Yukarı