MyBB, PHP sürümünü güncelleyince çöktü

Plugin'leri sildim, yine olmadı.

Maalesef olmadı. Ben PHP sürümünü direkt olarak cPanel'den yapmıştım.
Şu an site hangi PHP sürümünü kullanıyor merak ettim doğrusu, yeni bir .php dosyası açıp bakar mısınız? cPanel dizin yöneticisinden .php uzantılı yeni dosya oluşturun ve içerisinde sadece şunu yazın: <?php phpinfo(); daha sonra sitede bu dosyayı açın bakalım ne sonuç alıyorsunuz.

Şu an site hangi PHP sürümünü kullanıyor merak ettim doğrusu, yeni bir .php dosyası açıp bakar mısınız? cPanel dizin yöneticisinden .php uzantılı yeni dosya oluşturun ve içerisinde sadece şunu yazın: <?php phpinfo(); daha sonra sitede bu dosyayı açın bakalım ne sonuç alıyorsunuz.

Az önce düşürdüğüm için böyle.

Evet sürüm değişmiş, inc/config.php dosyasındaki değişikliği de geri aldıysanız site eskisi gibi çalışmalıydı 🤔
Evet, çalışmalı. Ama çalışmıyor. Yeniden mi kurmam gerekecek yoksa? Üşeniyorum ama maalesef.

Şuan ki kullandığınız sürüm bu mu?
Evet, sıkıntı çıkınca config.php dosyası değişikliğini geri alıp PHP 5.6 sürümüne düşürdüm.

Şu an inc/config.php içindeki $config['database']['type'] değeri mysqli midir? Ekran görüntüsü atmayın hassas bilgiler içeriyor o dosya. Tam olarak böyle olması gerekiyor $config['database']['type'] = 'mysqli';

Bunun üstünde duruyorum çünkü hata bununla ilgili gibi geldi bana açıkçası.

Son düzenleme:
Şu an inc/config.php içindeki $config['database']['type'] değeri mysqli midir? Ekran görüntüsü atmayın hassas bilgiler içeriyor o dosya. Tam olarak böyle olması gerekiyor $config['database']['type'] = 'mysqli';

Bunun üstünde duruyorum çünkü hata bununla ilgili gibi geldi bana açıkçası.
Evet, şu an bu durumda. Sanırım yeniden MyBB kuracağım ve bir daha forum sitelerine PHP güncellemesi yapmayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı