Mystic Light desteği olmayan anakarta RGB fan takmak

Hope Eagle

Hectopat
Mytic Light desteği olmayan bir anakarta RGB fan takmak istiyorum. Adreslenebilir ışıkları kontrol edebilir miyim? Extra herhangi bir işlem gerekir mi? Veya bağlayacağım farklı bir donanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk paylaştığınız Dark Guardian Pro hoşuma gitti güzele benziyor. Teşekkürler öneri için.

İlk paylaştığınız Dark Guardian Pro hoşuma gitti güzele benziyor. Teşekkürler öneri için.
O kasa çok iyidir. İçerisindeki fanlarda normal RGB değil ARGB'dir. Yani daha iyidir.

Forumda normal RGB'li versiyonunun incelemesi mevcut. Kullananlar memnun.

Baktım hocam youtube da ayrıntılı bir çok video buldum ve fanları gerçekten güzel soğutuyormuş bakalım alınca artık görücem

Baktım hocam youtube da ayrıntılı bir çok video buldum ve fanları gerçekten güzel soğutuyormuş bakalım alınca artık görücem
Alıp biraz kullandığınızda sizden de güzel bir inceleme yazısı bekliyorum o zaman.
Almayı düşünen diğer arkadaşlara fikir vermiş olursunuz.

O kasayı almayın. Önü mesh yapıda olan bir kasa alın. Hele o markanın güç kaynağını hiç almayın.

Bütçeniz nedir kasa için tavsiyede bulunabilirim.
Arkadaşlar merhaba frisby psu kara büyük önyargınız var ancak, bende FC-9320G kasa var 600W 80+ PSU geliyor yanında 1 yıldır hiçbir sıkıntı yok bu kadar önyargılı olmayın tek kötü yanı modüler değil zaten çoğu güvenlik sistemide içine dahil zaten | rgb sorunu olan arkadaşa gelirsek benim anakartımda da Argb girişi yok ben aliexpressten Teucer LC-S60 kontrolcü aldım Argb leri kontrol ediyorum isterseniz sizin içinde rgb kontrolcü bulup link paylaşabilirim ancak zaten kasanızda kontrolcü ve kumanda var o yüzden anakartınızda herhangi bir Rainbow girişi yoksa ~anakart~ üzerinden kontrol sağlayamazsınız kumanda ile mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…