N11 Bossbilişim güvenilir mi?

N11 hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana da yardımcı olsun sipariş vermiştim iptal ettim. Parası kaç gün içinde kartıma gelir?
 
Depolarındaysa eğer hızlıca gönderim sağlıyorlar, ki N11 ilanları depolarında olanlar, o sebepten problem olmaz ancak garantisi TR'de geçerli değil muhtemelen. İleride problem çıkarsa eğer ve Boss Bilişim sağ kalırsa iletişim kurabilirsin. Ucuz olmasının sebebi bavul ticareti yapmalarından muhtemelen. Nanokatalog vardı bir zamanlar, o tarz bu da. Ne kadar uzun gider bilinmez. Technopat'ta önermek yasak, o sebepten risk almıyorum ama hayırlı olsun diyelim :D
 
Son düzenleme:
Bossbilişim yazı tura atmak gibi bir şey. Ürününüz gelmeyebilir gelirse de ne zaman gelir kimse bilemez. Açıkçası ya kaçak şekilde ülkeye ürün sokuyorlar ya da o tarz alavere dalavere içeren bir işin içindeler. Bundan 5-6 ay önce arkadaşım piyasa değeri 1000 küsür lira olan bir CPU soğutucuyu 400 küsür liraya almıştı oradan fakat gelmesi 3 ay sürmüştü neredeyse o yüzden biraz şans işi.
 
Bozuk ürün gelirse sorun çıkarmayacaklarının garantisi yok. Dolandırıcı olduğu bilinen bir satıcıdan neden alışveriş yapmak isteyesin?

Arkadaşım ne önceki yazıda, ne de bu yazıda; boss bilişim sitesinin güvenilir olduğunu iddia etmedim. N11 güvencesi ile alınabilir olay bundan ibaret. Online satış sitelerinin ne gibi ceza işlemleri uyguladıkları bariz zaten böyle bir durum olsa ve tüketici, tüketici haklarına başvursa boss bilişim altından kalkamayacağı için iadesini verir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı