N11 monitör iade edilir mi?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. N11 Techburada'dan bir monitör satın aldım ve açıkçası hayal kırıklığına uğradığım için (4-5k'ya daha uygunları var) iade etmeyi düşünüyorum. Hiçbir çizik vs. yok iade edebilir miyim?

Beğenmedim diyerek iade edebilirsin. Bir kusuru yoksa iade alırlar, almak zorundalar.

Monitör için iade edilemez diye bir şart yok. Kulaklık, iç çamaşırı vb. ürünler kullanıldığı zaman hijyen nedeniyle iade edilmiyor. Ben N11'den kulaklık alıp beğenmedim diyerek iade etmeye çalıştığımda kabul edilmemişti. Bilgisayar mikrofonu algılamadığı için çalışmıyor diyerek iade edince kabul edildi.

Monitör için iade edilemez diye bir şart yok. Kulaklık, iç çamaşırı vb. ürünler kullanıldığı zaman hijyen nedeniyle iade edilmiyor. Ben N11'den kulaklık alıp beğenmedim diyerek iade etmeye çalıştığımda kabul edilmemişti. Bilgisayar mikrofonu algılamadığı için çalışmıyor diyerek iade edince kabul edildi.
İyi olur ama kutularken kutudan nasıl çıktıysa öyle paketle.
Malesef monitörün çerçevesindeki jelatinleri çıkarıp attığım için iade şansımı kaybettirim sanırım. Bir jelatin yüzünden aşağı yukarı 4500 tl daha ucuza alabileceğim monitörleri kaçırdım. Kalanlara başarılar 🥲

Normalde edebilmen lazım ama bence kabul etmez.
Beğenmedim diyerek iade edebilirsin. Bir kusuru yoksa iade alırlar, almak zorundalar.
Malesef monitörün üstünde altındaki şeffaf jelatinleri çıkardığım için o şansı kaybettim gibi :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı