N11 - TOKGÖZ İLETİŞİM

Sizce online alış-veriş sitelerindeki olumlu geri bildirim sayıları gerçeği yansıtıyor mu?

• Evet, tabiiki.

• Hayır, o sadece filimlerde olur.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
İnanılmaz bir insan gerçekten ya. Ekranı alalı 3 ay oldu neredeyse. 3 aydır şantaj mı yaptım ben bir ekran için şimdi 😂

Kütü yazısını görünce bıraktım okumayı. Uğraşmaya değmez. İşinize yarar bir şey gönderdiyse de geri gönder ekran kalsın sadece yorumu da silme engelle.

Gariptir ki bazı arkadaşlar konuyu açan arkadaşı suçlu bulmuşlar. Anlamadım gitti.
Hocam belki böyle yazınca abartı geliyor ama adam beni bildiğin taciz ediyor ya. Meşgule atıyorum bir daha ben atıyorum o bir daha arıyor. En son pes ediyor mesaj atıyor. Mesaja dönmüyorum mail atıyor. Mektup falan gelecek herhalde en sonunda eve.

Hocam belki böyle yazınca abartı geliyor ama adam beni bildiğin taciz ediyor ya. Meşgule atıyorum bir daha ben atıyorum o bir daha arıyor. En son pes ediyor mesaj atıyor. Mesaja dönmüyorum mail atıyor. Mektup falan gelecek herhalde en sonunda eve.
Hahaha. Evinize çiçek gönderdiğini falan düşünün. N11 Sitesinden satıcı değil de sapık çıkacağını düşünmezdim. Arkadaşım kusurun olduysa yazmış yorumunu, hatanı düzeltir satmaya devam edersin. Yoruma neden takılır bir satıcı anlamam.

Gülmekten kendimi alamıyorum. Kendisinin bu forum da hesabı varmış. Gelsin de bir görelim :).
Gelsin yazsın istediğini. Kimseden çekinecek korkacak bir insan değilim gelsin kendini savunsun hatta daha iyi olur. Burda çok referansım yok fakat tanıyanlar az çok bilir bende neyse o lafımı da sakınmam. Mesela sattığım ürünlerde sorun yaşadığımız halde hakkımda kötü bahsedileceğini bildiğim halde gene referans isteği atarım sorun yaşadığım arkadaş kimse derdini yazsın herkes okusun bilsin ben bu adamla ne yaşadım ne ettim. Fakat bunu gerçeğin dışına çıkmadan ve benimde söz hakkımın olacağı bir şekilde yapsın.
Bu tarz mağazaların "Yüksek geri bildirim" yorumlarına inanmayın arkadaşlar. Çoğu sahte sipariş ve bot mesajlar.

Birinci elden tanık olmuş oldum bende. İnanın beni ilk aradığında deseydi ki kardeşim böyle bir sorun yaşamışsın kusurumuza bakma, olumsuz bir yorum atmışsın var mı bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey inanın önemli değil der kapatırdım yorumu da silerdim.
Normalde bu kadar uzun yazıyı okumam ama okudum🤣
Muhtemelen sebebi önemli yerleri vurgulamış olmam 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı