N11 ve GPN Teknoloji dolandırdı

Daha fazla  
17/11/2023 tarihinde klavye satın aldım klavye üstünde çizikler parmak izleri vs mevcuttu 20/11 tarihinde iade ettim üstünüden tam 2 hafta geçmesine rağmen ücretimi iade etmediler. ürün elime ulaşmadı diye fakat ürün ellerine ulaşmış kargo takipten görebiliyorum. 20 gün önce aldığım ürünümü ne kullanabiliyorum ne de ücret iadesini alabildim hiçbir şekilde telefonlara cevap vermiyorlar. N11 de çözüm merkezine bildirdik diyorlar hiçbir dönüş yok .ne yapmalıyım? nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
17/11/2023 tarihinde klavye satın aldım klavye üstünde çizikler parmak izleri vs mevcuttu 20/11 tarihinde iade ettim üstünüden tam 2 hafta geçmesine rağmen ücretimi iade etmediler. Ürün elime ulaşmadı diye fakat ürün ellerine ulaşmış kargo takipten görebiliyorum. 20 gün önce aldığım ürünümü ne kullanabiliyorum ne de ücret iadesini alabildim hiçbir şekilde telefonlara cevap vermiyorlar. N11 de çözüm merkezine bildirdik diyorlar hiçbir dönüş yok. Ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?

THH'ye başvur ve bir daha N11'e bulaşma.

Gpn ulaşmaya çalışmaya devam et. Ücreti öderler mutlaka efsane kasım yüzünden aksaklık oluyor olabilir. Benim başıma bir keresinde şu gelmişti adamlar mail atmış faturayı da iade edin diye ben görmemişim maili o yüzden bekliyormuşum.

Bir klavye alma arayışında girmiştim N11 de buldum 17/11/2023 tarihinde N11 üzerinden GPN Teknoloji firmasından sipariş ettim 20/11/2023 tarihinde elime ulaştı. Dış paketinde hiçbir sorun yoktu fakat içini açtığımda klavyenin tuşlarının üstünde çizikler vs gördüm fotoğraflarını çektim ardından iade talebi oluşturdum iade talebi oluşturduktan sonra da N11'e hasarlı ürün göndermişler diye işimi sağlama almak için mail attım. N11'in bana sağladığı kargoist iade kodu ile ürünü 1 gün sonra gönderdim. Kargoist firması ürünü tam 10 gün sonra teslim edebildi şikayet vs ettim anca teslim ettiler bu arada N11 üzerinden aldığım mağaza iadeyi iptal etti ben de tekrar iade talebi oluşturdum. Her neyse ürün mağazaya teslim edildi mağaza teslim edilmesine rağmen ürün teslim edilmedi diye tekrar iptal etti. Mağazayı arıyorum tabii ki aramalara cevap vermiyorlar sonra soru sorma kısmında ellerine ulaştığını öğrendim iyi dedim bari ürün teslim edildi dönüş yaparlar fakat tabii ki hiçbir şey olmadı ne iade mi kabul ettiler ne değişim sağladılar ürün ortada yok. N11'i arıyorum sürekli çözüm merkezine yönlendirdik deyip kayıt oluşturduk diye oyalayıp durdular hiçbir çözüm sunmadılar artık aramalara da çıkmıyorlar. Ürünü alalı tam 23 gün oldu parasını verdiğim faturası kesilen vs ürünümün ne parasını bana iade ettiler ne ürünü değiştirdiler karşımda bir muhatap yok alanen bayağı koskoca şirket tarafından dolandırıldım 2023 yılında her yere reklamlar veren güvenli alışveriş vs reklam veren firma bu dolandırıcılığa ortak oluyor karşımda kimseyi bulamıyorum sosyal medyadan paylaşarak bu sitenin kullanıcılarına böyle şeyler yaşattığını duyurmak istiyorum kullanmayın kullandırtmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı