N11 veya Hepsiburada'daki bir satıcıdan alınan monitör sıfır mı gelir?

jannapref

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Merhaba. Samsung Odyssey G6 OLED monitör almayı düşünüyorum. Mağaza fiyatlarına göre şu an N11'deki ve Hepsiburada'daki fiyatları çok uygun. Bu iki sitede satıcılar farklı fakat ikisi de ürünün sıfır, kapalı kutu gönderildiğini belirtmiş. Fakat fiyatın ucuzluğu sebebiyle insan bir şüpheye düşmüyor değil.
Bu iki siteden birini tercih edip monitörü alsam kullanılmış/ikinci el veya herhangi bir şekilde sıfır kapalı kutu gelmeme ihtimali var mı? Bilginiz deneyiminiz varsa duymak isterim.

Çok düşük bir ihtimal, satıcı yorumlarına ve puanlarına bakın isterseniz. Zaten kullanılmış gelirse iade edersiniz.

Sıfır yazıyorsa sıfır gelir. Gelmezse iade edersin.

Hepsiburada bizzat satıcıysa sıfırdır. Mağaza ise mağazayı dikkatli inceleyin en son yorumlara bakıp karar verin.

Satıcıya dikkat edin. Satıcının ismini internetten aratın, adına şikayet açılıp açılmadığını kontrol edin ve mağaza, ürün yorumlarını kesinlikle inceleyin.

"Sıfır" adı altında satılan bir ürünü ikinci el yollamak suçtur. Satıcıya dikkat etmelisin. Biz bilemeyiz.
Satıcı hakkında benim de bir şey bilmem pek mümkün gözükmüyor. Sadece ürünü sıfır yolladığını vadettiğini biliyorum.

Linkleri şu şekilde ileteyim hocam.

Çok düşük bir ihtimal, satıcı yorumlarına ve puanlarına bakın isterseniz. Zaten kullanılmış gelirse iade edersiniz.
Sıfır yazıyorsa sıfır gelir. Gelmezse iade edersin.
Sıfır olup olmadığını nasıl anlarım?

Hepsiburada bizzat satıcıysa sıfırdır. Mağaza ise mağazayı dikkatli inceleyin en son yorumlara bakıp karar verin.
Satıcıya dikkat edin. Satıcının ismini internetten aratın, adına şikayet açılıp açılmadığını kontrol edin ve mağaza, ürün yorumlarını kesinlikle inceleyin.
Teşekkür ederim bir bakacağım. Rica etsem yukarıda attığım linklere siz de bir göz atabilir misiniz? Size güvenilir geliyor mu acaba?

Satıcı güvenilir duruyor, alabilirsiniz.
Hangi link için söylediniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…