N11 veya Hepsiburada'daki bir satıcıdan alınan monitör sıfır mı gelir?

Gelince anlaşılır hocam.

N11'i genel olarak tercih etmiyorum da Hepsiburada'daki ürüne bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim bir bakacağım. Rica etsem yukarıda attığım linklere siz de bir göz atabilir misiniz? Size güvenilir geliyor mu acaba?

Hangi link için söylediniz hocam?

İki linkte de mrcep satıcısına baktım hocam. Hepsiburada'da attığınız farklı satıcı fakat mrcep hep N11 hem de Hepsiburada'da satıyor ürünü.

N11'i genel olarak tercih etmiyorum da Hepsiburada'daki ürüne bakabilirsiniz.
Teşekkürler hocam

İki linkte de mrcep satıcısına baktım hocam. Hepsiburada'da attığınız farklı satıcı fakat mrcep hep N11 hem de Hepsiburada'da satıyor ürünü.
mrcep'in hepsiburada'da sattığını görmemiştim hocam. O zaman o şekilde bir bakayım. Peki iade konusunda hangi firma ile daha kolay yol alınır bunun hakkında bilginiz var mı?

N11'den genelde teknolojik ürünler pek almıyorum Hepsiburada veya Amazon'u terci ediyorum ama içim rahat olsun diyorsan 3-5 kuruş fazla verip Vatan'dan al geç taksitli kampanyasıda vardı sanırım şu an vatanın sitesine giremiyrum gerçi.
Mağazaya bakınca N11'deki geniş ürün yelpazesi var hepsiburada ki satıcı 3-4 ürün satıyor ama o ürünlerinde bayağı satmış görebildiğim buradan tercih sana kalıyor.

Hocam 3-5 kuruş fazla dediğin 10 bin lira para. Fakat yorumları incelediğimde fark ettim, bahsettiğim satıcılardan almam hata olacak gibi. En azından hata olmasa da risk olduğu kesin. Ben sanırım farklı bir model bakacağım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…