PrPredatorr Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Konya 29 Eylül 2020 #1 Sizce bu satıcı güvenli midir? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Sizce bu satıcı güvenli midir? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 29 Eylül 2020 #11 EmoAbi321123 dedi: Bu arada mining ne olur? Genişletmek için tıkla... Bitcoin çıkarmak için ekran kartını sürekli tam yükte çalıştırıyorlar bu da ekran kartının ömrünü ve performansını azaltıyor. Artı 0 Eksi
EmoAbi321123 dedi: Bu arada mining ne olur? Genişletmek için tıkla... Bitcoin çıkarmak için ekran kartını sürekli tam yükte çalıştırıyorlar bu da ekran kartının ömrünü ve performansını azaltıyor.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 29 Eylül 2020 #12 EmoAbi321123 dedi: Ben önermem çünkü bir kere oradan laptop aldım şu anda ondan yazıyorum ekranı bozuldu ve pil sorunları oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada gerçek. Artı 0 Eksi
EmoAbi321123 dedi: Ben önermem çünkü bir kere oradan laptop aldım şu anda ondan yazıyorum ekranı bozuldu ve pil sorunları oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada gerçek.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #13 Ürüne ait bir foto yok, eğer alıcaksan magazadan numara iste kartın fotoğraflarını yollasın. İçi açılmış mı sağında solunda çizik var mı kontrol edersin. Soruna gelirsek güvenilir bu siteden aldığın ürünün gelmeme ihtimali yok. Artı 0 Eksi
Ürüne ait bir foto yok, eğer alıcaksan magazadan numara iste kartın fotoğraflarını yollasın. İçi açılmış mı sağında solunda çizik var mı kontrol edersin. Soruna gelirsek güvenilir bu siteden aldığın ürünün gelmeme ihtimali yok.