N11'den aldığım G304 Çakma ürün

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
G304 aldım, bugün elime ulaştı ancak kutu hasarlı içeriği eksikti. Fare incelemelerdeki gibi değildi, 100 Gram bir fare olduğunu biliyorum ancak 40 gram anca vardı elimde tuttuğum G304..
Gerçekten lanet ettiriyorlar insana, mutlu mutlu alıyorum ve sonucu bu oluyor. Ayrıca hiç utanmadan beğenmediyseniz iade edin yazdılar bana. 1 Dakika durmadan iadeye gittim ve verdim. Daha bilgisayara takmaya gerek olmadan anladım zaten sahte olduğunu.
İade kabul olur değil mi?

1645468643470.png

Elime geçen ürün bu, kalite için üzgünüm. Alelacele hemen çekip kargoya iade vermeye koştum.

2 Tarafta bulunan beyaz yerlere dikkat edin, oralardan anlaşılıyor çakma olduğu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı çıkıntılar bu videoda var ancak şunda yok:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İade sürecini paylaşacağım. Mağazayı da şikayet edeceğim, yer yok böylelerine.

Yıllardır n11'den alışveriş yapıyorum; oldukça sağlam bir firmadır. Sahtekarlık satıcılarda. Ama merak edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Satıcı diretebilir belki ama haklılığınızı ıspatlarsanız paranız iade edilecektir.
Ürünü normal olarak paketinden çıkarttım, bu yüzden hak talep edebilir mi?

Yıllardır n11'den alışveriş yapıyorum; oldukça sağlam bir firmadır. Sahtekarlık satıcılarda. Ama merak edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Satıcı diretebilir belki ama haklılığınızı ıspatlarsanız paranız iade edilecektir.
Ben de bilgisayarım için fan siparişi verecektim fan kullanılmış veya çalışmıyorsa iade edebilir miyim ? Çünkü satın alacağım firma hakkında bir çok olumsuz yorum gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı