theYagi
Hectopat
- Makaleler
- 5
G304 aldım, bugün elime ulaştı ancak kutu hasarlı içeriği eksikti. Fare incelemelerdeki gibi değildi, 100 Gram bir fare olduğunu biliyorum ancak 40 gram anca vardı elimde tuttuğum G304..
Gerçekten lanet ettiriyorlar insana, mutlu mutlu alıyorum ve sonucu bu oluyor. Ayrıca hiç utanmadan beğenmediyseniz iade edin yazdılar bana. 1 Dakika durmadan iadeye gittim ve verdim. Daha bilgisayara takmaya gerek olmadan anladım zaten sahte olduğunu.
İade kabul olur değil mi?
Elime geçen ürün bu, kalite için üzgünüm. Alelacele hemen çekip kargoya iade vermeye koştum.
2 Tarafta bulunan beyaz yerlere dikkat edin, oralardan anlaşılıyor çakma olduğu.
Aynı çıkıntılar bu videoda var ancak şunda yok:
İade sürecini paylaşacağım. Mağazayı da şikayet edeceğim, yer yok böylelerine.
Gerçekten lanet ettiriyorlar insana, mutlu mutlu alıyorum ve sonucu bu oluyor. Ayrıca hiç utanmadan beğenmediyseniz iade edin yazdılar bana. 1 Dakika durmadan iadeye gittim ve verdim. Daha bilgisayara takmaya gerek olmadan anladım zaten sahte olduğunu.
İade kabul olur değil mi?
Elime geçen ürün bu, kalite için üzgünüm. Alelacele hemen çekip kargoya iade vermeye koştum.
2 Tarafta bulunan beyaz yerlere dikkat edin, oralardan anlaşılıyor çakma olduğu.
Aynı çıkıntılar bu videoda var ancak şunda yok:
İade sürecini paylaşacağım. Mağazayı da şikayet edeceğim, yer yok böylelerine.