N11'den aldığım Kingston RAM sahte çıktı dikkatli olun!

DRAM Sağlayıcıları​

Kingston, sektördeki önde gelen DRAM üreticileriyle uzun süreli ilişkiler geliştirmiştir. DRAM yongalarımız, aralarında Micron, SK Hynix, Powerchip, Nanya'nın da bulunduğu üreticilerden doğrudan alınmaktadır. Bu bileşenler üreticinin tesisinden doğrudan Kingstonun te
sislerine gönderildiğinden taşıma giderleri ve hasar görme riski en aza indirilmektedir.

Sonuçta MHz değerleri belleği gecikme süreleri her şeyi aynı ve bilgisayarı çalıştırıyorsa neden alınmasın? Çinde üretilen her ürünün nasıl üretildiğinin bilgisi çin hükümetiyle paylaşılması zorunlu. Bu yasanın sayesinde adamların belli bir seviyenin üzerine çıktıklarını düşünüyorum.

XPG iki farklı RAM alıp kullanmaktayım kutusuyla vs geliyor sahte olduğunu sanmıyorum. Kutusuz ürünlerde çok dikkatli olmak lazım.

Dh'deki arkadaşın RAM çiplerinin üstünde nanya yazıyor. Tayvan merkezli bir çip üreticisi. Ürünleri kötü de değil. Üzerine Kingston etiketi basılmış. İlginç gerçekten.

NANYA parana göre üretim yapar. 1.kalite üretimde yapar 4.kalite dandik RAM'de üretir. Genelde dandik olanı tercih ederler :)

Anlayan varsa, bu orijinal mi? Etkisi var mı bilmiyorum ama rengi de siyah, internetteki görsellerde hep yeşil renk.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı