Ray Kurzweil
Hectopat
- Makaleler
- 3
N11'den elmacık diye bir satıcıdan aldım kutusu falan orjinaldi ama şüpheye düştüm şu an.
Hocam Cpu-z den kontrol edin, ayrıca aynı ram'i alan kişiler fotoğraf atıyorlar onlarla eşleştirin. En son olarak, kingston a mail atabilirsiniz ilgilinirler.N11'den elmacık diye bir satıcıdan aldım kutusu falan orjinaldi ama şüpheye düştüm şu an.
CPU-Z'da tüm bilgiler yazıyor ama sahte mi değil mi nasıl anlayacağız ki?Hocam Cpu-z den kontrol edin, ayrıca aynı ram'i alan kişiler fotoğraf atıyorlar onlarla eşleştirin. En son olarak, kingston a mail atabilirsiniz ilgilinirler.
Nereden alınıra tıklayınca satış siteleri var. N11'e tıkladım arama kısmına Kingston RAM yazılmış sadece.
Ne değişti?
Ben rami taktıktan sonra mavi ekran hataları çıkınca işkillendim, ram'ın dış görünüşünden fark ettim.CPU-Z'da tüm bilgiler yazıyor ama sahte mi değil mi nasıl anlayacağız ki?Eki Görüntüle 1161136
CPU-Z'da bilgiler tam ve eksiksiz miydi peki?Ben rami taktıktan sonra mavi ekran hataları çıkınca işkillendim, ram'ın dış görünüşünden fark ettim.
Anladığım kadarıyla part number kısmı boş oluyor. Kingston'ın verdiği bilgiler ile uyuşuyor bendeki modül kontrol ettim şimdi. Gördüğüm kadarıyla Jedec profili de uyuşmuyor sizin attığınızda.Şu şekildeydi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.