N11'den İthalatçı Garantili HTC One M8 alınır mı?

O fiyata alacağın güncel telefonlar donanım ve performans olarak bu modelin yanından geçemez. Bu modelin de güncelleme desteği yok, bu fiyattaki güncel telefonlarda güncelleme almıyor. M8 o fiyata tercih edilebilir bir model, o fiyata SD 430-615 işlemci alacağına 1080P de hala fazlasıyla yeterli olan SD 801-Adreno 330 ikilisini tercih etmek daha doğru olur. SD 801-Adreno 330 bugün hala çok sayıda telefonda kullanılan donanımdan daha güçlü bir donanım.

Mİ4 modeli de düşünebilir, zaten bu fiyata alacağın güncel telefonların güncelleme desteği yok, GM modelleri dışında, o da SD 410 kullanıyor, 820 TL M8 ve 779 TL Mİ4 bu fiyatta o donanım özelliğindeki telefonlar için gayet mantıklı. Ben 2 yıl önce bu ilandaki M8 fiyatına G2 almıştım ve hala kullanıyorum hala çoğu daha yüksek fiyatlı telefondan donanım, performans, kamera ve batarya olarakta hala daha iyi. M8, G2 modelinden de daha başarılı bir model bazı konularda ve Sense stabilitesi de ayrı bir durum.

M8'in tasarımını seviyorum ve o fiyata piyasadaki bir cok telefondan daha güçlü. Ben bundan önce Lenovo P70 kullaniyordum bozuldu servise yolladim. Para iadesi alacağım 800 TL. Bu fiyata bunu alabiliyorum. Ama biraz dehe ekleyebilirsem Xiaomi mi5 prime alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı