N11'den MediaMarkt satıcısından alınan tablet mağazadan iade edilebilir mi?

Makaleler
1
N11'den MediaMarkt satıcısından iPad Air M.2 aldım ancak alışamadım iade düşünüyorum. Mağaza gidip direkt iade verme şansım var mı yoksa N11'den kargo ile uğraşmam mı gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten alıp mağazasında değişim yaptığım ürün olmuştu. Şansınızı deneyin mağazada kabul edilmezse n11'den iade oluşturup kargoya verirsiniz. Yeniden satılabilirliği v.s bozulmamışsa kabul edilebilir.

MediaMarkt mağaza ve internet sitesi harici yerlerden aldığınız ürünleri sadece aldığınız platform aracılığıyla iade edebilirsiniz. Doğrudan mağazadan iade yapamazsınız.

N11 üzerinden iade yapmak zorundasınız. Ancak alışamadım seçeneği kabul ediliyor mu onu bilmiyorum. Her satış kanalı bu opsiyonu kabul etmeyebilir. Aktif edilen cihazların yeniden satılabilirliği ne yazık ki olmuyor.

Bencede iadeyi kabul etmeme olasılıkları çok yüksek daha önce iade eden olmuş mu forumlarda araştırın. Eğer olmuyorsa kargolarla hiç uğrașmayın.

14 günlük iade hakkımdan faydalanarak iade etmek istiyorum arkadaşlar. İlla ki almak zorunda kalacaklardır diye düşünüyüorum kutu içeriği tam çünkü. En olmadı N11 üzerinden iade edeceğim de böyle bir durum yaşayıp iade eden oldu mu merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…