N56VZ, Samsung, MSI GE40, GE70

omeryldz

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
269
Merhaba technopat forum uzun süredir laptop araştırması yapıyordum. Karar verdiğim bir iki model vardı. Buradaki samsung ve asus n56vz. İkisi arasında gidip geliyordum ve 2500-3000 tl bütçe ayırabilirim. Sağlam oyun oynatabilen, hafif günümüzde ki gaming serisi laptopların hali ortada 3-4 kilo arası değişiyo adaptör ve çanta ile birlikte 5 kiloya rahatlıkla ulaşabiliyor. Geçenlerde Technopat'ta denk geldi msi ge40 ve çok beğendim hem gaming serisi bi laptop hem 2 kilo hem gtx 760 ve fiyatı çok iyi geldi açıkcası. Ama 14 inch oluşu büyük bi fark yaratır mı acaba ondan şüphe duyuyorum çünkü arkadaşlarımızla toplanıp lan partileri yapıyoruz ve çoğunluk bildiğiniz gibi 15.6 inch arada 1.6 inch lik bir fark var acaba bariz bir fark olarak dışarıdan görülüyor mu? Bu laptop hakkında sizin düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Ya da başka bi laptop tavsiyeniz varmı dır.?

- - - Güncellendi - - -

Az önce de bu MSI modelini gördüm fiyat olarak biraz daha pahalı ama daha iyi gördüm ge40'a göre. Galiba windows 8 olarak gelmiyor freedos diye bir şey varmış. Nasıl bir şeydir Windows üzerine kolay kurulabilir mi ve ücret ödemek gerekir mi?
 
O konu biraz sizin vicdanınıza kalıyor. Satın alabilirsiniz ya da etkinleştirme aracı da kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı