Nagas F125 Kasa Nasıldır

Kasa ATX formatında anakartları destekliyor. Yani kullanabiliyor olmanız gerek. Benim anakartım Micro ATX ancak kasanın içinde kullanmadığım montaj delikleri de var. Yani evet, sığması gerek.
Kasayı bende almayı düşünüyorum da bir kaç sorum ve isteğim olacak. Kasanın üstünde altında yanında fan için kaç tane yuva var ? Kasanın açılan penceresi nasıl onunda fan takmak için yuvası var mı ? Kasayı alınca kendi içinde kaç fan var ? Kasada toplam takılacak fan yuvası ve bunların desteklediği ebatlar neler ? Cevaplarsan sevinirim. Tekardan hayırlı olsun.

Son düzenleme:
5 Fotoğraf yardımcı olacaktır. Ssd yuvası veya kutusu yok Sıvı Soğutmaya da uygun değilmiş. bizde böyle montajı yaptık.
Alınırmı 151 tl ye almıştım
500w ps 80+ yok
önde 1 adet usb 3.0,(Kasayı sırf bunun için almıştım)
SD-Micro sd kart okuyucu
İşimi fazlasıyla görüyor.

Son düzenleme:
bu linkteki ön tarafta bulunan kırmızı fanı siz mi aldınız ? Ben de yeni aldım bu kasadan fakat sadece arka tarafında 1 adet fan bulunuyor.

bu linkteki ön tarafta bulunan kırmızı fanı siz mi aldınız ? Ben de yeni aldım bu kasadan fakat sadece arka tarafında 1 adet fan bulunuyor.
Evet. Fanları ben temin ettim. İlk alındığında fanlar bulunmuyor.

@Bstnfth teşekkür ederim cevabın için bir kaç sorum daha olacak Aynı kasadan aldımda bende yavaş yavaş sistem topluyorum. Kasaya taktığın ön taraftaki kırmızı fan ve diğer fanın boyutuları neler yani kaç cm'lik fanlar ? Yan açma penceresindeki 2 fan kaç cm'lik ? Bide son olarak FX 6300 işlemci için sence hangi ANAKART daha iyi olur bu ikisi arasında kaldım şu faz değerimiydi neydi o hangisinde iyidir ?
1. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
2. GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-970A-DS3P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti 970,Soket AM3+) /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…