Nakil başvurusunun reddedildiği nasıl anlaşılır?

qlo3z

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle esenlikler dilerim. Bu hafta başında Anadolu lisesine nakil başvurusu yapmıştım. Komşu kayıt alanıma cıkıyordu ve 4 puan gibi bir eksiğim vardı. Ona rağmen 17 kişilik bir kontenjanda ben 5. idim. Ama başvurum hala devam ediyor olarak gözüküyor. Reddetseler böyle mi gözükürdü? Sizce yarın okul müdür yardımcılarını aramalı mıyım?

Öncelikle esenlikler dilerim. Bu hafta başında Anadolu lisesine nakil başvurusu yapmıştım. Komşu kayıt alanıma cıkıyordu ve 4 puan gibi bir eksiğim vardı. Ona rağmen 17 kişilik bir kontenjanda ben 5. idim. Ama başvurum hala devam ediyor olarak gözüküyor. Reddetseler böyle mi gözükürdü? Sizce yarın okul müdür yardımcılarını aramalı mıyım?

e-Okul'dan baktınız mı?

Başvurun devam ediyor yazıyorsa anormal bir durum yok demektir, reddedilirse direkt nakil bilgileri kısmından "nakil durumu" reddedildi yazar.

Başvurun devam ediyor yazıyorsa anormal bir durum yok demektir, reddedilirse direkt nakil bilgileri kısmından "nakil durumu" reddedildi yazar.

Benimle aynı gün aynı zamanda aynı okula nakil veren arkadaşımın ki onaylanmış ama. Bende hala dediğim gibi başvuru devam ediyor yazmakta.
Yarın okulu arasam müdür yardımcılarına ulaşabilir miyim? Bir bilginiz var mı acaba?

e-Okul'dan baktınız mı?

Evet e-Okul'da "nakil başvurunuz devam ediyor" yazmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimle aynı gün aynı zamanda aynı okula nakil veren arkadaşımın ki onaylanmış ama. Bende hala dediğim gibi başvuru devam ediyor yazmakta.

Yarın okulu arasam müdür yardımcılarına ulaşabilir miyim? Bir bilginiz var mı acaba?

Evet e-Okul'da "nakil başvurunuz devam ediyor" yazmakta.

Arayıp sorabilirsiniz ulaşamazsanız okula gidin, nakil durumu devam ediyor yani bu süreç fazla zaman alabiliyor bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı