Puanınız sınavlı tutmuyorsa en iyi seçenek gene beydağı gibi en azından 12. sınıfta düzgün hocalarınız olur.Sorun değil hocam
Puanınız sınavlı tutmuyorsa en iyi seçenek gene beydağı gibi en azından 12. sınıfta düzgün hocalarınız olur.Sorun değil hocam
Hocam beydağı daha iyi diye biliyorum ben. Akmercana hiç dersle alakası olmayan arkadaşım gitmişti.Hocam hayır ben okuyorum gayet nitelikli hocalar var kim söyledi bilmiyorum ama tamamen saçmalamis.
Hocam göremiyorum, direkt tercih ekranı geliyor. Sorubaka bakın. Gelince görürsünüz.Hocam hayır ben okuyorum gayet nitelikli hocalar var kim söyledi bilmiyorum ama tamamen saçmalamis.
Puanınız sınavlı tutmuyorsa en iyi seçenek gene beydağı gibi en azından 12. sınıfta düzgün hocalarınız olur.
Normalde oraya da yetiyormus benim. Ama yerel yerlestirme diye bir bana göre saçmalık var. 98 obp ile 96 ile alan yere gidemiyorum.Hocam beydağı daha iyi diye biliyorum ben. Akmercana hiç dersle alakası olmayan arkadaşım gitmişti.
Tamam hocam teşekkür ederimHocam göremiyorum, direkt tercih ekranı geliyor. Sorubaka bakın. Gelince görürsünüz.
Siz bilirsiniz hocam benim yani şu ana kadar duyduğum iyi hocaların çoğu beydağında (sınavsız okullar için).Hocam geçen sene girdim ben LGS'ye zaten müdür yardımcısı çok disiplinli bu sene geldi hocalar değişti kerneğe gidecektim, akmercani bayağı övdüler orayı tercih ettim.
Hocam obpsi 90-91 olabilir ama hersene puanı yükseliyor okulunHocam beydağı daha iyi diye biliyorum ben. Akmercana hiç dersle alakası olmayan arkadaşım gitmişti.
Olabilir hocam siz 9a mı geçeceksiniz bu sene 10a mı?Hocam obpsi 90-91 olabilir ama hersene puanı yükseliyor okulun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.