Y Yusuf889 Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar biliyorsanız cevaplar mısınız? Ben 7 şubat'ta nakil verdim Anadolu meslekten Anadolu tekniğe ne zaman onaylanır veya red edilir? Bir de derslerim çok kötü zorlanır mıyım teknikte? Bu arada 9.sınıfım
Arkadaşlar biliyorsanız cevaplar mısınız? Ben 7 şubat'ta nakil verdim Anadolu meslekten Anadolu tekniğe ne zaman onaylanır veya red edilir? Bir de derslerim çok kötü zorlanır mıyım teknikte? Bu arada 9.sınıfım
OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 10 Şubat 2022 #2 Yarın açıklanıyor diye biliyorum. Dosya Ekleri Screenshot_12.png 17,4 KB · Görüntüleme: 37
Y Yusuf889 Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 OneDie dedi: Yarın açıklanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum reis sence zorlanır mıyım ki orada OneDie dedi: Yarın açıklanıyor diye biliyor Genişletmek için tıkla...
OneDie dedi: Yarın açıklanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum reis sence zorlanır mıyım ki orada OneDie dedi: Yarın açıklanıyor diye biliyor Genişletmek için tıkla...
OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 10 Şubat 2022 #4 Yusuf889 dedi: Ben de öyle biliyorum reis sence zorlanır mıyım ki orada. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum dostum atp de arkadaşlarım vardı benden kötüydü notları sana bağlı dersleri hiç söylemiyorum zaten aynı hocalar aynı konular rahat ol.
Yusuf889 dedi: Ben de öyle biliyorum reis sence zorlanır mıyım ki orada. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum dostum atp de arkadaşlarım vardı benden kötüydü notları sana bağlı dersleri hiç söylemiyorum zaten aynı hocalar aynı konular rahat ol.