Nanokatalog nasıldır?

Bu RAM'in fiyatı neden böyle? Diğer sitelerde 8GB RAM fiyatları 450 civarında buradaki ise RGB ve 400 TL. APU tabanlı bir sistem toplamayı düşünüyorum bu siteden. Bu RAM sisteme uyumlu mudur? Bu site hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Team T-Force Delta RGB 8GB 288-Pin DDR4 SDRAM 2666Mhz RAM - Nanokatalog

Verdiğiniz linkteki ürün stokta var olarak gözüküyor. Mantıken en geç ödeme yapıldıktan sonraki gün kargoya verilmesi lazım.
Ben 5 parça ürün alışverişi yaptım. Paralel ithalat prosedürü ile satış yapan bir firma. Ürünler stoklarında yoktu. Kendilerine sorduğumda 5 ila 7 iş günü içerisinde en geç 10. günde gelir dediler. 24. günde kargo geldi. Telefonla aradığında cevap vermiyorlar çoğu zaman. Gönderdikleri faturaları bile yanlış kesmişler. Aynı maldan almadığım halde 2 farklı faturada da bulunuyordu. İş yapış biçimleri ve işleyiş kısmında ciddi anlamda sıkıntılı bir firmadır. Aradığınızda salı gelecek olan uçağımızda, perşembe gelen uçakta vs gibi sürekli bir geçiştirme durumları var. 24. gün sonunda ürünler güzel şekilde paketlenmiş, hepsi sağlam çalışır vaziyette elime geldi. Benim de bütün hevesim bu süreçte kaçtı. Bir daha böyle bir iş yapacak olsam, bütçemi ufak bir miktar artırır, başka firma ile çalışırdım.
Atıp tutmuyorum, yaşadığım tecrübe ettiğim olayı abartısızca anlatıyorum. Nacizane, karar vermek sizin insiyatifinizde. Bol şans dilerim.

Nanokatalog.com Şikayet ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar
 
Günümüzde toplanan/alınan birçok bileşen maalesef ki önce para olarak kategorize ediliyor. Nanokatalog sitesini görünce insanın içi kaynamıyor değil ucuz olmasından dolayı, ancak "alışveriş yapmamış olmamama rağmen" sinek küçüktür ancak mide bulandırır mantığıyla yanaştığım bir sitedir. 2 kuruş ucuz olmak yerine, huzurla alışveriş yapmayı tercih ederim.

Hakkında iyi şeyler de kötü şeyler de duydum, ancak tamamen kişisel şans üzerinden deneyimleyebileceğiniz kaba tabiriyle denk gelmesi gereken bir site. Benim gözümde pekte kurumsal değiller. O yüzden araştırmalarımda baz almadığım bir sitedir.

NOT:APU sistemlerde çift kanallı belleği kesinlikle tercih ediniz.
 
Güvenilir ve ürün yelpazesi geniş bir firmadır. Fiyatları yurtdışından temin olduğu için piyasaya göre biraz daha iyidir. Ancak sipariş vermeden önce stok sorgulamasını mutlaka telefon ile yaptırın. Çünkü stok yok ise uzun bir bekleme süresi ile karşılaşabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olun.
 
Bir kere alış veriş yaptığım ve birdaha yapmayacağım bir firmadır. Ürünün ulaşmasında sıkıntı olmadı ama satış sonrası destek berbat ötesi. Axis sorunu olan cihazı ana kartında sorun vardır diyerek geri gönderen bir firma.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı