Nanokatalog'un müşteriye olan ilgisizliği

EnesErcin

Centipat
Katılım
17 Ekim 2019
Mesajlar
57
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba, 20.10.2019 tarihinde Nanokatalog adlı siteden Z333 2+1 hoparlör sipariş ettim, internetteki yorumlar ve birkaç video dolayısıyla ve benim fazla acelemin olmamasından ötürü 1 ay kadar sürede elinize ulaşır gibi düşünce ve söylemlere güvendim. Bugün 17.11.2019 yani siparişimin üzerinden geçen yaklaşık 27-28 gün, hala ürün tedarik sürecinde diyor, önemli olan birkaç gün içinde gelmesini istemem değil, o da bir etken elbette fakat ana sorun müşteriye gösterilmeyen ilgi canlı destek sürekli çevrimdışı ve aramalara yanıt verilmiyor hiçbir zaman, sadece bir kez ulaşabildim kendilerine, canlı destekte ekim ayı sonları gibi bana verilen bilgi ise ürününüz 5-7 gün içinde gerçekleşecek sevkiyat ile birlikte ülkemize getirilecek ve size ulaştırılacaktır. Fakat daha ne ürün geldi ne de bir şey. Bana ürün 10 gün sonra gelecek deseler beklerim sorun değil fakat ilgi ve bilgi eksikliği ve sipariş sonrası internette 50-60 günü bulan ürün süreçleri biraz gözümü korkuttu, iade istemeyi düşünsem de bazı kişiler iade sürecinin yaklaşık olarak 15-20 günü bulduğunu söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, bir yandan da resmen 1 aya kadar beklemişken şimdi iade istemek boş yere vakit kaybı gibi geliyor, düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6 Haftada geldi sıvı metalim. Nanokatalog kılıf giydirilmiş aliexpress'tir. Yalan dolan esnaf mantığı. Ürün geç de olsa gelir, az daha bekleyin derim ve bir daha alışveriş yapmayın derim o yalancılardan.
 
Arkadaşlar teşekkür ederim yanıtlarınız için. Bugün sabah aradığımda böyle bir numara bulunmamaktadır dedi neyden dolayı olabilir? Ne kadar olumsuz bir sitede olsa dolandırıcılık yapacak değillerdir herhalde. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
 
Nanokatalog konusunu tekrardan birkaç ay sonra yazıya alacağım. Şu anlık bir şey söyleyemiyorum
Yazmıyor bakabilirsin Nintendo Switch Lite Nintendo Switch Yellow Analogue / Digital D-pad,Home Buttons LCD 10002291 Nintendo Anahtarı - Nanokatalog

Gümrük ile ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyorum o yüzden son zamanlarda sipariş süreleri artırmış olabilir aynı şekilde İstanbulbilisim sitesinde eskiden stoğa kaç günde geleceği yazarken artık yazmıyor.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar nanokatalog sitesinden sipariş verdiğim hoparlör (20.10.2019) bugün (02.12.2019) hala elime ulaşmadı. Sizce ne yapmalıyım? tavsiyeleriniz neler hala tedarik sürecinde diyor ben 30-45 gün arası elime ulaşır diyerek sipariş verdim kendilerinden yanıtta alamıyorum aramak istediğimde böyle bir numara bulunmamakta diyor site içi canlı destek çevrimdışı sizin düşüncelerinizi merak ediyor,bekliyorum teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı