Narsist insanları nasıl tanırsınız?

• Konuyu başlatan M3rt0o
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 89
Hiçbir insan umurumda değil. Benim hayatıma nasıl etki ettikleri daha önemli. Kimsenin üstüne fazla düşmüyorum. Etrafımda narsist, kendini beğenmiş, ben daha sebebini bile bilmiyorken benimle arasını bozan çok insan var. Takılmıyorum hayat kısa zaten.

Narsist insan kavramı bence saçma. Sürekli eski sevgilisine, eski arkadaşına narsist diye itamda bulunuyor çevremdeki birçok insan. Ego olsun ego iyidir. Hoşuna gitmiyorsa hayatında güzel bir yere koymazsın, geçersin bu kadar basit. Kimse için öyle uzun uzun düşünmeye gerek yok.

Kimseye hakettiğinden fazla değer vermeye gerek yok.

Birini narsist olarak tanımlamak için, Basit şeylerle belirlemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yok bana şunu vermedi, yok bana senden daha iyiyim dedi, sen yapamazsın dedi. Tarzı şeylerle narsist belirlenemez kendi fikrimce

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baraneemo benimde sevdiğim videolarını kaçırmadığım ve aklımdaki çoğu soruyu kaldıran kişilerden birisi bence bu video herşeyiyle anlatıyor sorunuzu.

Birini narsist olarak tanımlamak için, Basit şeylerle belirlemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yok bana şunu vermedi, yok bana senden daha iyiyim dedi, sen yapamazsın dedi. Tarzı şeylerle narsist belirlenemez kendi fikrimce

Dışarıda çok farklıdır beraber olduğu kişilere bambaşka profil çizer dersek (misal)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı