Naruto benzeri anime önerisi

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
2.547
Çözümler
14
Yer
North Memphis
Dostlar ilk izlediğim anime olarak Naruto'yu çok sevdim (Naruto ve Shippuuden). O derin duygular ve düşünceler çok hoşuma gitti. Genel olarak animeler bu şekilde mi yoksa Naruto farklı mı? Naruto gibi bir anime önermenizi istiyorum. Japon mitolojisini konu alan başka anime varsa yazın hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Naruto güzeldi dediğin gibi.

Önerim Bleach olur.Bu sene ya da önümüzdeki sene devamının geleceği onaylanmıştı.

Elbette bunda da filler bölümler var Naruto gibi atlamayın bu bölümleri. :)

Anime önerisi arıyorsanız yaptığım yorumlara bakmanızı öneririm çünki başka bir konuda upuzun bir öneri listesi yazmıştım.
 
Aşırı alakasız olmadı mı ortak yönleri türleri sadece ne karakter benzerlikleri ne de evren benzerlikleri var. Eğer My Hero Academia yazacaksak buraya bütün shounenleride yazabiliriz diye düşünüyorum.
İlk kez bir shounen anime olarak naruto izleyen bir kişi için o anime başyapıttır lakin fazlaca izlediğinizde aslında hepsinin ortak klişelerden oluştuğunu görüyorsunuz, bu yüzden birbirlerini tam anlamıyla olmasa da gerektiği kadarıyla karşılayacaktır.
 
Jujutsu Kaisen, Naruto gibi mi bilmiyorum ama shounen olduğu için benzer yönleri vardır.
Jujutsu Kaisen'i izledim bir çok yönünden benziyor.
Gerek başrolün içinde bir canavarın olması gerek başrolün biraz aptal olması gerek Chuunin sınavı gibi bir tür etkinliğin olması gerek 3 kişilik takımdan Megumi Fushiguro'nun Sasuke'ye Yuji İtadori (Başrol)'nin Naruto'ya Nobara Kugisaki'nin Sakura'ya benzemesi ve Satoru Gojo'nun da Kakashi'ye benzemesi. Ve bu animede de Jutsu dediğimiz olayın yani el hareketleri ile yapılan süper güçlerin olması çok daha fazla benzemesini sağlıyor.
 

Geri
Yukarı