Naruto Shippuden'den başlanır mı?

WayneR

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar Naruto'da 150.bölüme geldim fakat 136'dan 220'ye kadar filler bölümlermiş. Ekstra olarak zaten 14 bölüm izledim ve ana hikayenin ilerlememesi beni çılgına çevirdi. Direkt Shippuden'e başlasam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Naruto'yu izlemek zaten basli basina bir hata. Naruto Shippuuden Naruto'yu ilk 50 bolumde asiri kisa bir sekilde anlatiyor zaten.
Başlayın ya. O doldurma bölümler kanser eder insanı. Shippuden'de de doldurma bölüm listesinden kontrol ederek izleyin. Yoksa yine kanser olabilirsiniz...

Başlayın ya. O doldurma bölümler kanser eder insanı. Shippuden'de de doldurma bölüm listesinden kontrol ederek izleyin. Yoksa yine kanser olabilirsiniz...

Şu an kapak profil fotoğrafınıza baktığımda bile Uchiha'ya ne olacağını aşırı merak ediyorum. 136'dan sonra ana hikaye ilerlemiyor diye çıldıracaktım. Hepsi salak saçma açık dünya oyunlarındaki yan görevler gibi duruyordu. Başlayayım mı Shippuden'e?

Şu an kapak profil fotoğrafınıza baktığımda bile Uchiha'ya ne olacağını aşırı merak ediyorum. 136'dan sonra ana hikaye ilerlemiyor diye çıldıracaktım. Hepsi salak saçma açık dünya oyunlarındaki yan görevler gibi duruyordu. Başlayayım mı Shippuden'e?
Ben 135'ten sonra geçmiştim. Gerek yok o kadar izlemeye. Geçin gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı