Naruto'dan sonra boşluğa düşmek

Boruto fena değil. Sonuçta sürekli Naruto var orada ve Naruto çok ön planda.
Sarada falan uyuz karakter. Ben şahsen pek sevmedim.
Boruto da sevdiğim karakterler; Boruto, Naruto, Sasuke, Kyubi, Hinata, Gaara, Shikamaru'nun çocuğu.

Boruto da sevdiğim karakterler; Boruto, Naruto, Sasuke, Kyubi, Hinata, Gaara, Shikamaru'nun çocuğu.
Hinata ev hanımı olmuş neyini sevdin kral :D
Kurama reis o7

Jojo izleyebilirsiniz. Onun haricinde bildiğim kadarıyla borutonun ilk 40 bölümü sıkıcı izleyenleyen arkadaşlarıma sorduğumda denilen bu sonradan güzelleşiyomuş. One piece izleyebilirsiniz eğer one piecede başlara dayanabilirseniz kalanı çok güzel. Başlar dediğim 200 bölüm filan 😅 Eğer discord adresinizi verirseniz 90 civarı anime önerisi yapabilirim.

Bende senin gibiydim Naruto'dan sonra çok kötü boşluğa düştüm sonra arkadaşın önerisiyle One Piece'e başladım kesinlikle söyleyebilirim ki karakterleri, evreni, gizemi, ile Naruto'dan daha iyi olduğunu gördüm. Adam 380. bölümlerde yazdığı şarkıdan şu an ki çıkan bölümlere gönderme yapıyor bunu duyduğumda ağzım açık kaldı. Evet çok uzun ama kesinlikle öneririm.

Bende senin gibiydim Naruto'dan sonra çok kötü boşluğa düştüm sonra arkadaşın önerisiyle One Piece'e başladım kesinlikle söyleyebilirim ki karakterleri, evreni, gizemi, ile Naruto'dan daha iyi olduğunu gördüm. Adam 380. bölümlerde yazdığı şarkıdan şu an ki çıkan bölümlere gönderme yapıyor bunu duyduğumda ağzım açık kaldı. Evet çok uzun ama kesinlikle öneririm.
Time skipden sonra çok daha güzelleşiyo. Ben luan 890dayım wano arcı tamamen bitene kadar izlemeyi düşünmüyorum. Şimdi bir dövüş başlar hafta hafta izlemek istemiyorum.

Jujutsu Kaisen öneririm fakat Naruto'nun çakması olduğunu düşünebilirsin.

Jujutsu Kaisen öneririm fakat Naruto'nun çakması olduğunu düşünebilirsin.
Hocam alakaları yok. Çakma gibi bir durum olamaz.
Saradayı pek bilmiyorum ama annesinden farklı olduğunu sanmıyorum. 2side aynı gıcıklıkta hiçbir iş yapmayan karakterdir tahminimce.

Hocam alakaları yok. Çakma gibi bir durum olamaz.

Saradayı pek bilmiyorum ama annesinden farklı olduğunu sanmıyorum. 2side aynı gıcıklıkta hiçbir iş yapmayan karakterdir tahminimce.
Sharingan'ı varya, bir deha havası vermişler.

Sharingan'ı varya, bir deha havası vermişler.
İşte 2sinin kızından da bu beklenir. 1i hiçbir işe yaramayan bir karakter diğeri ise zaten belli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı