Naruto'dan sonra boşluğa düşmek

Time skipden sonra çok daha güzelleşiyo. Ben luan 890dayım wano arcı tamamen bitene kadar izlemeyi düşünmüyorum. Şimdi bir dövüş başlar hafta hafta izlemek istemiyorum.
Time-skip sonrası, öncesine göre çok daha ciddi. Wano'ya başlamayarak en iyisini yapmışsın dostum büyük ihtimal wano bitimine (mangada) son 10 bölüm kaldı o kadar iyi gidiyor ki haftalık beklemek işkence gibi geliyor. En iyisini yapmışsın sen.

Merhaba, Naruto'yu bitirdim açıkçası biraz boşluğa düştüm. Baruto geçmeyi düşündüm fakat herkes serinin çok kötü olduğunu söylüyor vazgeçtim. Ne önerirsiniz Naruto'nun boşluğunu kapatacak bir anime arıyorum şu an, şimdiden teşekkürler.

Jojo, fullmetal alchemist Brotherhood, initial D, berserk 1996(manga daha iyi), neon genesis evangelion, code geass, Black lagoon, swort art Online, cowboy bebop, hellsing, Monster, great teacher onizuka, slam dunk, gintama, bleach, clannad, kuroku no basket, mob psycho 100, fate(serisi), steins gate, psycho Pass, kaiji, 91 days, kiseijuu, vinland saga, erased, akame ga kill, tate no yuusha narigari, gungrave. (aklıma daha fazla gelirse ekleme yaparım)

Onun yerini One Piece kapatır diye düşünüyorum. 200 bölüm falan izledim bazen çok sıkıldım ama genel olarak eğlendirdi. Naruto ve One Piece karşılaştırması gördüğüm zaman çoğu kişi Naruto diyen One Piece izlememiştir gibi şeyler yazıyor. Yani o boşluğu kapatırsa One Piece kapatır bence.

Onun yerini One Piece kapatır diye düşünüyorum. 200 bölüm falan izledim bazen çok sıkıldım ama genel olarak eğlendirdi. Naruto ve One Piece karşılaştırması gördüğüm zaman çoğu kişi Naruto diyen One Piece izlememiştir gibi şeyler yazıyor. Yani o boşluğu kapatırsa One Piece kapatır bence.
Hocam onepiece de 200 bölümü izleyen biri nerdeyse izlememiştir desek doğru. Onepiece de timeskip sonrası aşırı güzelleşip ciddileşiyor. Timeskipde 500 civarlarında.

Hocam onepiece de 200 bölümü izleyen biri nerdeyse izlememiştir desek doğru. Onepiece de timeskip sonrası aşırı güzelleşip ciddileşiyor. Timeskipde 500 civarlarında.
Evet bir sürü edit izledim çok güzel dövüşler var ve devam etmek isterdim ama bıraktım. Yazın baştan başlamayı düşünüyorum.

Onun yerini One piece kapatır diye düşünüyorum. 200 bölüm falan izledim bazen çok sıkıldım ama genel olarak eğlendirdi. Naruto ve One piece karşılaştırması gördüğüm zaman çoğu kişi Naruto diyen One piece izlememiştir gibi şeyler yazıyor. Yani o boşluğu kapatırsa One piece kapatır bence.

Bende böyle düşünüyorum Naruto'dan sonra bir sürü anime izledim çoğu güzel animelerdi ama geçenlerde One piece başladığımda (mangadan okuyorum 540.chapterdayım) Naruto'dan ve çoğu animeden güzel olduğunu fark ettim. (Marineford daha güzel olacak diyorlar o yüzden hızlı okumaya çalışıyorum :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı