Naruto'dan sonra Naruto: Shippuden'e ara verilirse bir şey unutulur mu?

Dark'ın hangi özelliğinden bahsettiğimi anlamamışsın. Anime ile Diziler farklı şeyler değildir. Birisi Japon yapımı diye tamamen farklı bir sektör olmuyor. Dediğim gibi, eğer bir gün ne izlersen ne kastettiğimi anlarsın.
Senin Dark'ının hangi özelliğinden bahsettiğini bilmek zorunda değilim. Ve Dark'ı izlemek zorunda da değilim. Bu çok dillendirdiğin özelliğini devlet sırrı gibi saklamak yerine açıklayabilirdin ilk mesajında. Hala da açıklayabilirsin.

Farklı sektör olmasalar Anime diye bir sektör olmazdı değil mi? Dizi olarak geçerdi. Bunu daha önce kimse düşünememişte bir sen düşündün sanki.

İlk mesajında dizi olan Dark'tan bahsettiğini de anlamıştım. Ama hiçbir insan evladının anime konusuna gelip dizi ile karşılaştıracağını düşünmediğim için tema olarak "Dark" yazdığını varsayıp ele aldım.

Dark değil derken? Naruto özellikle Shippuuden'de bayağı da dark bir temaya bürünüyor. One Piece değil ki bu dark olmasın?

Malum kişi bu yorumu görecek ve animesini savunmaya gelecek. Geleceği gördüm.
Neden savunayım ki şimdi Naruto’nun 500 bölüm boyunca aşkının peşinden koşması bana da baya dark bir hikaye geliyor böyle bir aşkın yaşanmamış olması çok üzücü tam bir dark hikaye 😭😭💔

Konunun cevabı unutulmaz bu arada, basit bir olay örgüsü olduğu için izlememin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen hala unutmamışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı