Nasa SpaceX ve Elon Musk'ın uzay görüntüleri hakkında video

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Açıklama yapmamıza artık gerek var mı? Hayatımız yalan ona bakarsanız.

Tartışmayı bir adım daha ileri götürüyorum :

Evet koronavirüs de aslında gerçek değil, dış güçlerin sosyal mühendislikle korkuyla yönetim için bize aşıladığı toplu histeri. Ayaklarınızda da aslında parmaklar yok, doğduğunuzda uçaklardan salınan gazların gözlerinizde bıraktığı etkiden dolayı halisünasyonlar görüyorsunuz. ABD devlet başkanının gerçek adı Turşu Trump. Hayatımda gördüğüm en komik şey!

Şaka bir yana, kesinlikle emin olmasam da gösterilen backdroplu sahte çekimlerin amacını tahmin edebilirim: NASA'nın yayınladığı görüntülerin sahte olup olamayacağını öğrenmek. Özellikle Ay'a inişin ardından bu olay çok denendi. NVIDIA'nın global ışıklandırma sunumlarından birinde de bunu görebilirsiniz, ancak her zaman NASA'nın sağladığı görüntülerin gerçek olduğu kanıtlandı. Gerek atmosfersiz ortamda ışığın yanlış kırılması, gerek ayın yüzeyinden yansıması gereken ışığın hesaplanamaması gibi durumlarla bunların detaylı açıklamaları internette var. İlginizi çekiyorsa araştırın bulun. Şahsen benim pek çekmiyor, Elon abiye bakıp "rocket goes brrrr" demek bana yetiyor.

Roketlere, uzay teknolojilerine milyar dolarlarca yatırım yapıyorsun, dünya için yeni adımlar atıyorsun ve birisi çıkıp halat var diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…