Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasa SpaceX ve Elon Musk'ın uzay görüntüleri hakkında video
Daha önce işçileri bayıltana kadar, günde 12 saat çalıştırdığı ortaya çıkan Tesla, yüzlerce işçiyi geçtiğimiz gün işten çıkardı. soL'da işçi düşmanlığı başlıklarıyla birçok habere konu olan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, N'aber dergisinin yeni çıkan sayısında Umut Sarıkaya tarafından da konu...
Evet koronavirüs de aslında gerçek değil, dış güçlerin sosyal mühendislikle korkuyla yönetim için bize aşıladığı toplu histeri. Ayaklarınızda da aslında parmaklar yok, doğduğunuzda uçaklardan salınan gazların gözlerinizde bıraktığı etkiden dolayı halisünasyonlar görüyorsunuz. ABD devlet başkanının gerçek adı Turşu Trump. Hayatımda gördüğüm en komik şey!
Şaka bir yana, kesinlikle emin olmasam da gösterilen backdroplu sahte çekimlerin amacını tahmin edebilirim: NASA'nın yayınladığı görüntülerin sahte olup olamayacağını öğrenmek. Özellikle Ay'a inişin ardından bu olay çok denendi. NVIDIA'nın global ışıklandırma sunumlarından birinde de bunu görebilirsiniz, ancak her zaman NASA'nın sağladığı görüntülerin gerçek olduğu kanıtlandı. Gerek atmosfersiz ortamda ışığın yanlış kırılması, gerek ayın yüzeyinden yansıması gereken ışığın hesaplanamaması gibi durumlarla bunların detaylı açıklamaları internette var. İlginizi çekiyorsa araştırın bulun. Şahsen benim pek çekmiyor, Elon abiye bakıp "rocket goes brrrr" demek bana yetiyor.