Rehber Nasıl Anonim olunur?

Dark Web giriş rehberide çıkar mı hocam bu rehberin yanında?

Evet ondan tehlikeli kişilere sataşmamak gerek.
İnternette en fazla hangi tehlikeli kişiye sataşabilirsin ki. Senin dediğin kişiler internetin dibi dediğimiz kısımda ki kişiler. Technopat Sosyal de hiç kimsenin Anonymous üyesi falan olduğunu sanmıyorum.

İnternette en fazla hangi tehlikeli kişiye sataşabilirsin ki. Senin dediğin kişiler internetin dibi dediğimiz kısımda ki kişiler. Technopat Sosyal de hiç kimsenin Anonymous üyesi falan olduğunu sanmıyorum.
Hocam bay mernis panelciler 20 TL ile Discorddan panel satın alabiliyor yani adınız soyadınızdan bulabiliyorlar. Iban sorgu, IP sorgu falanda var. İnanmayabilirsiniz Ama Uzun Adamında bilgileri yazıyor onaylandı

Linux gibi işletim sistemleri hedef alan kişiler. Bunlar çok nadir bulunuyor. Dediğin doğru aslında. Ben birisini ifşaladım (Köklü geçmişi olan hackerdı. Baya eskiydi ifşaladığım vakit.) ama KVKK var. KVKK yüzünden devlete sataşmıyorsan ifşa olmazsın.

Linux gibi işletim sistemleri hedef alan kişiler. Bunlar çok nadir bulunuyor. Dediğin doğru aslında. Ben birisini ifşaladım ama KVKK var. KVKK yüzünden devlete sataşmıyorsan ifşa olmazsın.

Peki VPN IP adresini VirusTotal'de taratsak sorun olur mu?

Ya hocam zorlarsanız bulursunuz aradığınız kişileri tabi de, ne gerek var? Bu kadar uğraşmaya değer mi? Eminim siyah şapkalılar bile bu kadar kişiler üzerine saldırı yapmıyorlardır.

Hadi internette anonim oldunuz, gerçek hayatta nasıl olacaksınız? Telefon hattını bile bir sürü şeyi imzalayıp açıyorsunuz. Benim ehliyetteki fotoğrafım kimliktekine benzemiyormuş diye karakolluk oluyordum neredeyse. Buralarda nasıl anonim olacaksınız?
Bulmak isteyen her türlü bulur, internete bile gerek yok. Burada söyleyemeceğim açıklar var. Açık sistemde yoksa bile insanda vardır.

Demem o ki bu kadar paronoyak olmanıza gerek yok. Sosyal medyada isiminizi kullanmasınız yeter, daha zor bulunursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…