Rehber Nasıl Anonim olunur?

Peki VPN IP adresini VirusTotal'de taratsak sorun olur mu?
Başkaları kullanıp bir şeyler yapmış olabilir. Bir sürü kişi kullanıyor ise ciddi bir sorun olmaz sanırım. Fakat yine de önerim aratmayın bir şey. Benim bulduğum birisinin yıllar sonra ne yaptığı hakkında bir ağaç çıkarılmıştı. Kullandığı serverda çıkmıştı.

Ya hocam zorlarsanız bulursunuz aradığınız kişileri tabi de, ne gerek var? Bu kadar uğraşmaya değer mi? Eminim siyah şapkalılar bile bu kadar kişiler üzerine saldırı yapmıyorlardır.

Hadi internette anonim oldunuz, gerçek hayatta nasıl olacaksınız? Telefon hattını bile bir sürü şeyi imzalayıp açıyorsunuz. Benim ehliyetteki fotoğrafım kimliktekine benzemiyormuş diye karakolluk oluyordum neredeyse. Buralarda nasıl anonim olacaksınız?
Bulmak isteyen her türlü bulur, internete bile gerek yok. Burada söyleyemeceğim açıklar var.
Bu dediğin doğru. Kısa süreli bir iş yapıyorsa onun için gerek duyuyor olabilir. Fakat diğer şeyler için anonim olması zor elbette. Vahşi bir yerde yaşamıyorsa. Gerçi uydu ile bulurlar belki adamı.

2) Senin üzerine olmayan Wifi'yi kullan. Mesela senin kadar bilgili hacker var. Onunkini kullan ve birbirinize güvenin.
9) IP adresi gizlemekle olmuyor tek iş. IP gizleyen Server kullansan bile psikopatın biri virustotalde bulur. Ondan dikkatli ol.
10) İlk hatan son hatan olur.
20) İnternet hızın iyi olmalı.

Mantıklı öneriler değil.

2) Senin üzerine olmayan Wifi'yi kullan. Mesela senin kadar bilgili hacker var. Onunkini kullan ve birbirinize güvenin.
9) IP adresi gizlemekle olmuyor tek iş. IP gizleyen Server kullansan bile psikopatın biri virustotalde bulur. Ondan dikkatli ol.
10) İlk hatan son hatan olur.
20) İnternet hızın iyi olmalı.

Mantıklı öneriler değil.
20) Mantıklı çünkü knternet hızın kötü ise Whonix çok yavaş olur. 10) Abartı dersen doğru. Gerçi Can Değer buna benzer bir şey demişti. O kadar ciddi diye düşündüm meseleyi. 9) Can Değer'de diyor bunu bence haklı. 2) Tartışılır fakat bu olmasa da olur. Sakıncalı şeyler diyecektim ama biraz hafiften mesaj verdim. Ondan saçma gelmiş olabilir.

20) Mantıklı çünkü knternet hızın kötü ise Whonix çok yavaş olur. 10) Abartı dersen doğru. 9) Can Değer'de diyor bunu bence haklı. 2) Tartışılır fakat bu olmasa da olur.

Kendi dediklerinizi çürütüyorsunuz.

Şu VirusTotal konusunu biraz açar mısınız merak ettim?
Tamam umarım beni tanımaz o kişi. Devlet virustotal sitesini kullanıyor. Bir PDF üzerinde geçiyordu bu. Bir üniversite yazıyordu birde. TCP ve domainler virustotal üzerinde araştırılıyor. O dosyayı taratıyorsun DNS Server. çıkıyorsa ha işte o zaman tam virustotallik iş. Virustotal üzerinden araştırıp buluyorsun fakat baya vakit alıyor. TCP ip adres. DNS server ise Udp. DNS kullandığı halde buldum adamı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı