Nasıl anonim olurum?

Nord çok güvenli ama yavaş. Proton da aynı. ExpressVPN'in biraz daha güvenlik protokolü düşük ama bayağı hızlı
Nasıl yavaş hocam? Malum videoyu 1080p kasmadan izleyebiliyorum.

Nasıl yavaş hocam? Malum videoyu 1080p kasmadan izleyebiliyorum.
Senden beklemezdim.

Express 32 olan internetimi 30'a düşünüyorsa Nord 16'ya falan düşürüyor yine 1080p video izleyebilirsin yani.

Kendimi riske edecek bir şey demem merak etme. O arkadaşın gerçek ismini bile bilmiyorum zaten.

Ben bile seni uyarmaya çekindim. Nasıl riskten emin oluyorsun? Bazen YouTube'da videolara yprum bile yazmıyorum. Dönüp dolaşıp şansızlığıma o kadar kişi arasından beni şikayet eder diye

Etsinler de internette konuştuğum ve hiçbir şekilde hakkında bir şey bilmediğim bir kişinin suçu neden bende olsun ki? Ayrıca ben de VPN kullanıyorum.

TailsOS + kaliteli VPN + Tor + Proxy.

Evet, internete bağlı her cihaz izlenir.
ama başka bir cihazı taklit ederek gizlenebilirsin. Takip edilebilmek için inanılmaz bir efor gerekiyorsa bununla uğraşmazlar zaten internette nasıl göründüğüne bağlı

"Anonim olsanız bile %99 kadar olabilirsiniz. Bu kadar anonimliğe gerek var mı bilmiyorum."
Bence şu yılda var.
Ayrıca attığın video üyelere özel.

Son düzenleme:
Off-Shore bir vds satin alin. Oyun oynama haricinde butun islemlerinizi bu cihazda halledin. Proxy satin alin veya internette paylasilan proxylere baglanun. Bilgisayara atama yapip baglantilari proxy ile gerceklestirin. Bir proxye binlerce kisi girdigi icin sizi zaten bulamazlar. VPN'ler falan cocuk isi. Yukaridaki yontemler bizzat bu islere girmis insanlarin kullandigi taktik.

Off-Shore bir vds satin alin. Oyun oynama haricinde butun islemlerinizi bu cihazda halledin. Proxy satin alin, bilgisayara atama yapip baglantilari proxy ile gerceklestirin. Bir proxye binlerce kisi girdigi icin sizi zaten bulamazlar.
bin kişi çok çok az bir sayı, tor daha iyi bir seçenek olabilir. Ama onun da yan etkileri var, relaylerden birisi tuzak olabilir. En iyi seçenekte bile çok kötü durumlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…